Point Of Entry, 40 anys + Novetats. Programa #95 Dissabte 27/2/21

27 febr., 2021 | Ràdio, Programes

elrockodrom

40 anys de la sortida de Point Of Entry.

Point Of Entry és un dels tapats de Judas Priest. Ubicat entre l’influent British Steel de 1980 i el colossal Screaming for Vengeance de 1982, poca gent considera Point Of Entry un dels discos més representatius de la discografia dels Judas.

Amb Point Of Entry, la seva casa discogràfica, Columbia Records, va voler entrar a conquerir el mercat americà i això va orientar les cançons d’aquest disc més cap a un Hard Rock de caràcter comercial i menys cap al Heavy Metal que ells havien ajudat a esclatar tot just un any abans.

Heading out to the highway o Don’t go, les dues cançons que servien per obrir l’àlbum, són un bon exemple per entendre l’orientació que es va voler donar a Point Of Entry.

No obstant, altres com Hot Rocking mantenen l’essència més metàl·lica dels anglesos i ens anticipen el terrabastall sonor que seria el seu següent llarga durada.

Sigui com sigui, qualsevol aniversari rodó de la discografia d’un dels grups més importants de la història del Heavy Metal mereix ser celebrat. Per això avui tanquem El Rock-Òdrom fent-hi sonar una cançó del disc.

A més, repassem l’actualitat fent sonar les millors novetats musicals de la setmana, amb Hard Rock i Heavy Metal del millor. Tenim nova ressenya, seguim amb el fanzine La Cataluña Metálica i el nostre grup català de la setmana i acabem amb els esmentats Judas Priest i el seu Point Of Entry.

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. Robin McAuley: Standing on the edge. Cançó que dóna nom al disc.Previst pel 7 de maig via Frontiers Records.
  2. Toxikull: Metal Defender. Cançó inclosa al EP Warriors Collection, sortit aquest passat 23 de febrer via Amazing Records.
  3. Sandstorm: Eat me alive. Cançó inclosa al seu EP Desert Warrior i editat ahir 29 de febrer mitjançant Dying Victims Productions. Vam escoltar la cançó Desert Warrior al Programa #91.
  4. Torque: Here I Am. Senzil de presentació de The deep between two souls. Editat via The Fish Factory el passat 19 de febrer.

Més música d’El Rock-Òdrom d’avui:

  1. Oxide: Alice Wonderland, del disc Endless Road. La Ressenya d’El Rock-Òdrom.
  2. Samarkanda: Sígueme, inclosa al disc del 2000 Ciudad de Sueños. Els Samarkanda estan inclosos al número 4 del fanzine La Cataluña Metálica. Ells són el Grup Català de la Setmana.
  3. Judas Priest: Hot Rocking. Celebrem 40 anys de la sortida de Point Of Entry.

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú