Programa #104 Novetats + Grup Català + Ressenya + Clàssic! Dissabte 1/5/21

1 maig, 2021 | Ràdio, Programes

no sleep 'til Hammersmith

40 anys de No Sleep ‘Til Hammersmith.

No sleep ’til Hammersmith és un dels discos en directe més poderosos de la història del rock dur. Capaç de copsar l’essència dels directes més demolidors dels Motörhead dels primers vuitanta.

El quarantè aniversari serà a finals de juny, però aprofitant que ha estat aquesta setmana que s’ha anunciat la reedició de No Sleep ’til Hammersmith per conmemorar els 40 anys del disc, tancarem El Rock-Òdrom d’avui amb dues cançons del disc.

No sleep ’till Hammersmith fou l’únic nº1 dels Motörhead i fou enregistrat durant la gira de presentació de Ace Of Spades. El nom del disc, fa referència a que el grup no podria dormir fins que arribessin a Londres, doncs van ser 32 concerts seguits amb només 2 dies de descans.

Les cançons que apareixen a l’àlbum pertanyen a actuacions fetes a Newcastle (dues) i Leeds. Ara però, amb l’edició 40è aniversari, s’hi inclouen multitud d’extres: Els concerts sencers de Leeds i Newcastle d’on es van extreure les cançons pel No sleep ’till Hammersmith, rèpliques d’entrades, cartells, passis de backstage i un llibre amb multitud d’anècdotes.

Quina millor manera d’acabar El Rock-Òdrom que amb un tràiler a tota marxa com el dels millors Motörhead?

A més, repassem l’actualitat fent sonar les millors novetats musicals de la setmana, amb Hard Rock, Heavy i Thrash del millor. El nostre grup català de la setmana avui també és novetat, tenim ressenya d’en Daniel Huezo i acabem amb els esmentats Motörhead.

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. Hardline: Fuel to the fire. Senzill de presentació de Heart, mind and soul. Àlbum previst pel 9 de juliol via Frontiers Music.
  2. Vulture: Star-crossed city. Segon senzill d’avançament de Dealin’ Death, el tercer disc del alemanys. Previst pel 21 de maig amb Metal Blade.
  3. Feanor: Rise of the dragon. Cançó inclosa a Power of the chosen one. Quart treball d’aquest grup argentí amb presència estatudinenca i que va sortir el 23 d’abril amb Massacre Records.
  4. Ironbound:The lightbringer. Cançó que dóna nom al primer LP d’aquest grup polonès. Va sortir ahir 30 d’abril via Ossuary Records.

Més música d’El Rock-Òdrom d’avui:

  1. Amaro: Sueño. Cançó inclosa a Respira, el nou àlbum de la Joana Amaro i companyia. Estrenat ahir 30 d’abril via Demons Records i The Fish Factory.
  2. Drakum: Urashima. Cançó inclosa al disc Zombie dragons from outer space. La Ressenya d’El Rock-Òdrom.
  3. Motörhead: Bomber. Celebrem el proper 40è aniversari del disc No sleep ’till Hammersmith.
  4. Motörhead: Ace of spades.Celebrem el proper 40è aniversari del disc No sleep ’till Hammersmith.

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú