Novetats Musicals, Ressenya, Grup Català i Clàssics! Programa #128 Dissabte 23/10/2021

24 oct., 2021 | Ràdio, Programes

el rock-Òdrom

Un El Rock-Òdrom diferent, fet al mig del carrer de Sants!

En ocasió de la fira Sants Tradicat, organitzada per l’associació de comerciants Sants Establiments Units, la nostra emissora, Ona de Sants-Montjuïc, va adaptar la seva programació i va sortir al carrer a fer ràdio.

El Rock-Òdrom d’aquesta setmana ha estat diferent no només pel fet d’estar a peu de carrer fent tronar a cop de Heavy Metal els voltants de la paradeta de la nostra emissora. També ho ha estat perquè tècnicament ha estat força més complex tirar-lo endavant i perquè, malauradament, en determinats instants la veu d’aquest locutor s’esvaeix i deixa de sentir-se. Passa sobretot al principi i al final del programa.

Tot i així, ja ha teniu aquí el vostre programa preferit!

L’obrim amb el nostre repàs habitual a les novetats més interessants de la setmana, seguim amb la ressenya i el grup català de la setmana i tanquem amb dos clàssics que aquest any estan de quarantè aniversari.

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. Battle Beast: Master of illusion. Primer senzill d’avançament de Circus of doom, el sisè àlbum de la banda finesa previst pel 21 de gener via Nuclear Blast.
  2. Eternity’s End: The hounds of Tindalos. Cançó inclosa a Embers of war, el tercer disc dels alemanys que va sortir ahir 22 d’octubre amb Prosthetic Records.
  3. Shadowland: Warhound. Cançó incosa a The necromancers castle, el primer LP d’aquests novayorquesos que va sortir ahir 22 d’octubre mitjançant No Remorse Records.
  4. Seven Sisters: Beyond the black stars. Cançó inclosa al tercer àlbum dels londinencs, Beyond the black stars, sortit ahir 22 d’octubre amb Dissonance Productions. No et perdis la ressenya que en Quico Vicens ens va fer de The cauldron and the cross.

Més música a El Rock-Òdrom d’avui:

  1. Metall Fort: Talaiot. Cançó inclosa a l’EP homònim de la banda barcelonina. La Ressenya d’El Rock-Òdrom.
  2. Crusher: En mi mente sólo me queda la reacción violenta, del seu EP homònim de 1992. Els Crusher estan inclosos a La Cataluña Metálica Vol 7 i són el grup català de la setmana a El Rock-Òdrom d’avui.
  3. Saxon: And the bands played on. 40 anys de Denim and leather.
  4. Riot: Fire down under. 40 anys de la sortida del tercer àlbum dels de Nova York.

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú