Novetats musicals + Ressenya + Crònica + Clàssics! | Programa 134 Dissabte 4/12/2021

4 des., 2021 | Ràdio, Programes

shurakay

Arriba el desembre i arriba El Rock-Òdrom!

Amb un desembre acompanyat d’unes temperatures que l’escalfament global ens estava fent oblidar, des de les profunditats de l’infern arriba El Rock-Òdrom d’avui per escalfar-vos com més us agrada.

Arrenquem amb el nostre repàs habitual a les millors novetats musicals de la setmana on s’hi inclou l’esperat primer senzill del nou àlbum dels Blind Guardian que no sortirà fins ben entrat el 2022.

A més de visitar Alemanya, ens donem un passeig per la freda Dinamarca, per l’assoleiada Califòrnia i tanquem al País Valencià.

Escoltem una cançó de l’àlbum del qual hem publicat ressenya aquesta setmana, el debut dels barcelonins Shurakay que són, a més, el nostre grup català de la setmana a El Rock-Òdrom.

Comentem la crònica del concert que els madrilenys Haches van fer el passat 26 de novembre a la sala Nazca de Madrid i tanquem el programa amb dos clàssics. Un que celebra 30 anys i un altre de l’escena NWOBHM que en fa 40.

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. Volbeat: Temple of Ekur. Cançó inclosa al vuitè àlbum dels danesos, Servent of the mind, que va veure la llum ahir divendres 3 de desembre amb Republic Records.
  2. Blind Guardian: Deliver us from evil. Primera cançó del que serà l’onzè àlbum de la banda i que no sortirà fins setembre del 22.
  3. Fortress: Devil’s wheel. Cançó inclosa a Don’t spare the wicked, el primer llarga durada d’aquests californians i que ha tret High Roller Records aquest passat 26 de novembre.
  4. 4 Bajo Zero: Presa o rival. Primera cançó que coneixem del que serà el tercer disc dels valencians i que ha de sortir aquest proper 2022.

Més música a El Rock-Òdrom d’avui:

  1. Shurakay: Akhenaton. Cançó que obre Overseas Tales, el seu disc debut i del qual hem publicat ressenya al web. Els Shurakay són el grup català de la setmana a El Rock-Òdrom d’avui. La Ressenya d’El Rock-Òdrom.
  2. Haches: Las mentiras. Cançó que el grup madrileny va tocar en el seu concert del passat 26 de novembre a la sala Nazca de Madrid. La Crònica d’El Rock-Òdrom.
  3. Vicious Rumors: You only live twice. 30 anys de la sortida de Welcome to the ball.
  4. Dark Star: Lady of Mars. 40 anys de la sortida d’aquest clàssic de la NWOBHM.

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú