Novetats, Grup Català de la Setmana, Agenda i Clàssic! | Programa nº 144 Dissabte 12/3/2022

12 març, 2022 | Ràdio, Programes

la deskomunal

Ens veiem a La Deskomunal!

La Deskomunal és un local cooperatiu situat al cor de Sants i que el proper dijous 17 de març a les 19:00 allotjarà un esdeveniment en el qual El Rock-Òdrom hi tindrà un petit paper.

S’hi farà la presentació a Barcelona del documental Ellas Son Eléctricas, ideat i realitzat pel Leo Cebrián i el Paco Manjón i locutat per l’Eva Benito.

A l’acte hi assistiran bona part de les protagonistes catalanes del documental, un homenatge a les pioneres del rock dur a tot l’Estat.

Qui us escriu aquestes línies tindrà el plaer d’acompanyar l’Eva Benito en la conducció de l’acte i estic convençut que ho passarem d’allò més bé.

L’entrada és lliure i l’ambient serà collonut. Espero trobar-vos a La Deskomunal aquest dijous a les 19:00. No hi falteu!

D’altra banda i com no podia ser d’altra manera, fem el repàs habitual a les millors novetats musicals de la setmana, tenim el nostre Grup Català de la Setmana inclòs al recent número 8 de la revista La Cataluña Metálica i tanquem amb un clàssic dels 90 aprofitant la presentació d’Ellas Son Eléctricas aquest dijous 17 a La Deskomunal.

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. CRISIX: Full HD. El nou àlbum dels igualadins sortirà el 15 d’abril amb Listenable Records. Hem escoltat el primer senzill d’avançament, Speak Your Truth.
  2. GRAHAM BONNET BAND: Day Out In Nowhere. El veterà cantant segueix al peu del canó i treurà aquest nou àlbum el 13 de maig amb Frontiers Music. El primer senzill d’avançament és Imposter.
  3. SATAN: Earth Infernal. Hem escoltat From Second Sight, el segon senzill d’aquest prometedor àlbum dels anglesos previst per l’1 d’abril via Metal Blade.
  4. CLOVEN HOOF: Time Assassin. El nou àlbum dels anglesos va sortir ahir 11 de març mitjançant Heavy Metal Records. Escoltem la cançó Liquidator.

Més música a El Rock-Òdrom d’avui:

  1. REDSHARK: Digital Race. L’esperat primer LP dels barcelonins sortirà el 25 de març i aviat els tindrem a la ràdio per entrevistar-los. Hem escoltat un senzill d’avançament, Mars Recall.
  2. MILFORD MOCS & GUNTER CUCS: El cau del Mantodeu. Els lleidatans estan inclosos a La Cataluña Metálica Vol 8 i són el grup català de la setmana a El Rock-Òdrom d’avui.
  3. AMNESIA: Wild Side. Aquesta cançó està inclosa a Ellas Son Eléctricas i l’hem punxat per recordar l’acte de presentació del documental que tindrà lloc a La Deskomunal aquest proper dijous 17 a les 19:00.

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú