Programa nº 158 – Novetats musicals, Ressenya + Ha esclatat la bombolla dels festivals? | Dissabte 9/7/2022

9 jul., 2022 | Ràdio, Programes

festivals

Ha esclatat la bombolla dels festivals?

No encara. Però poc li manca, crec.

D’uns anys ençà, el nombre de festivals (no només dedicats al metall) no ha parat de créixer. Festivals de primer nivell amb cartells de primera divisió. Uns cartells encapçalats pels mateixos grans grups de sempre que en menys d’una dècada ja no hi seran. I uns festivals amb un públic cada vegada més envellit i alhora no gaire interessat (en un percentatge important) en les noves propostes més joves.

Quants anys més podrà resistir aquest model de grans festivals? Si a tot això li sumem el sotrac enorme que ha suposat la pandèmia, en quina mesura és un miracle que s’hagi celebrat el Barcelona Rock Fest? Com és possible que Rock & Rock, promotora organitzadora del Rock Fest Barcelona, que va entrar en suspensió de pagaments i en liquidació per les pèrdues que va suposar la cancel·lació de les edicions de 2020 i 2021, que mai va tornar els diners de les entrades a qui ho va demanar i amb deutes milionaris, hagi pogut tirar endavant aquesta edició (amb el subtil canvi de nom del festival) com si fos una empresa nova però essent dirigida per la mateixa persona?

De tot això i més en parlem amb l’Albert Sanz, director de Guitar Xperience, programa veteraníssim amb més de 25 anys d’emissió. L’Albert comparteix el seu punt de vista amb tots nosaltres en unes interessantíssimes reflexions sobre el tema.

D’altra banda i com no podia ser d’altra manera, fem el repàs habitual a les millors novetats musicals de la setmana i escoltem grans clàssics del heavy metal.

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. THE DEAD DAISIES: Shine On. Senzill d’avançament del 5è àlbum d’estudi de la banda encapçalada pel Glenn Hughes i que està previst per l’agost.
  2. ANIMALAZE: Meat We’re Made Of. Escoltem Samourai de l’univers, la cançó que obre el primer LP d’aquesta banda francesa.
  3. INVADERS: Beware Of The Night. Spin the roulette és el primer senzill del que serà el primer LP d’aquesta jove banda d’Alcorcón..
  4. SILVER FIST: No Quedan Héroes? La Ressenya d’El Rock-Òdrom.
  5. NAZARETH: Hair Of The Dog.

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú