Programa nº 167 | Novetats, Ressenya, Grup Català de la Setmana i Clàssics! – Dissabte 3/9/2022

3 set., 2022 | Ràdio, Programes

sangtraït

Nova temporada d’El Rock-Òdrom!

Després del vertiginós final d’agost on hem lligat aquest programa a la Festa Major de Sants tot entrevistant a alguns dels grups de rock que hi han tocat com Ratpenat o Mean Machine i ha caigut algun especial extra com el dedicat als Iron Maiden en els temps del Paul Di’Anno, encetem el mes de setembre amb una nova temporada que no aporta cap novetat respecte a l’anterior.

És a dir, aquest programa segueix igual que sempre, oferint-vos el millor Heavy Metal amb l’estil característic d’El Rock-Òdrom!

O sigui que avui hem fet el nostre repàs a les millors novetats musicals de la setmana, hem comentat una nova ressenya publicada al web, hem tingut un nou grup català de la setmana i hem tancat amb dos classicassus de primer nivell!

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. BLIND GUARDIAN: The God Machine. L’esperat 16è àlbum dels alemanys va sortir ahir 2 de setembre. N’escoltem la cançó Architects Of Doom.
  2. BROTHERHOOD OF WOLVES: A Dump Of Twisted Destinies és el nom que portarà el segon disc de la banda d’Alacant. Escoltem el senzill d’avançament Boss’s Girl.
  3. METAL CRUCIFIER: The Strike Of The Beast és el segon disc de la banda peruana que va sortir el dijous dia 1. N’escoltem Nocturnal Curse.
  4. WITCH BLADE: Månsken és el segon disc d’aquests suecs i sortirà amb Dying Victims el dia 30. N’escoltem el senzill Slavarnas Hämnd.

Més música a El Rock-Òdrom d’avui:

  1. SECTA: Nada Nos Va A Parar. La Ressenya d’El Rock-Òdrom.
  2. THIXSKIND: Hate. El grup barceloní ha completat la seva formació amb l’ex Deldrac Eric Moya i són el grup català de la setmana a El Rock-Òdrom d’avui.
  3. SANGTRAÏT: Noctambulus va ser el seu setè disc i el millor de la seva carrera. N’escoltem Maleïda Policia.
  4. HEAVY LOAD: Death Or Glory és un clàssic del heavy suec dels primers 80.

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú