Programa nº 185 | Novetats, Grup Català, Guanyador Sorteig, Crònica, Ressenya i el comentari de la Paula sobre Avantasia! | Dissabte 28/01/2023

28 gen., 2023 | Ràdio, Programes

el rockodrom

Avui parlem d’Avantasia!

Avantasia és el nom que Tobias Sammet va donar a aquell projecte que, amb el temps, ha esdevingut la seva activitat principal, deixant a la seva “banda mare” Edguy dormint el somni dels justos.

Sobre la primera part d’aquella aventura nascuda ja fa més de vint anys i, en concret sobre la cançó que li donà nom, Avantasia, la Paula Cerulla avui ens n’explica el seu significat.

Això al final del programa perquè fins aleshores fem el nostre repàs habitual a les millors novetats musicals de la setmana, diem el nom de la persona que ha guanyat la samarreta dels Illusion, els nostres convidats de dissabte passat, tenim nou grup català de la setmana, repassem els continguts publicats als web mentre donem la benvinguda a un nou col·laborador i tanquem amb el comentari de la Paula sobre Avantasia.

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. URIAH HEEP: Chaos And Color és el 25è àlbum d’estudi de la veteraníssima banda que es manté en plena forma. El disc va sortir ahir divendres 27 i n’escoltem la cançó Hurricane.
  2. ALACRÁN: Luzifer és el tercer treball dels de Saragossa. Un EP de pur Speed que conté cançons com Halcones De La Noche.
  3. LORDI: Screem Writers Guild serà el nou treball dels controvertits finesos. Sortirà el 31 de març i el primer senill és Lucyfer Prime Evil.

Més música a El Rock-Òdrom d’avui:

 

  1. OOPART: Echoes Of The Shadhavar és el recent nou disc d’aquesta banda del Vallès Oriental. Ells són el Grup Català de la Setmana a El Rock-Òdrom d’avui.
  2. ACCEPT. La crònica d’El Rock-Òdrom.
  3. SARATOGA: La Historia Continúa. La Ressenya d’El Rock-Òdrom.
  4. AVANTASIA: El comentari de la Paula Cerulla.

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú