Programa nº 193 | Novetats musicals, Grup Català, Ressenya i l’Anàlisi de la Paula! | Dissabte 8/4/2023

8 abr., 2023 | Ràdio, Programes

el rockodrom

Avui tornem amb la Paula!

Després d’una setmana llarguíssima sense ella, la Paula Cerulla, la noia més heavy de Sants, ha tornat a acompanyar-nos a El Rock-Òdrom d’avui.

Amb ella hem repassat les millors novetats musicals de la setmana, hem conegut al nou grup català de la setmana, hem repassat els continguts publicats al web i hem tancat amb l’anàlisi de la Paula!

En aquest anàlisi, la Paula ens parla dels temps de l’Adrian Smith fora d’Iron Maiden, quan va muntar el grup de Hard Rock A.S.A.P. amb el que va treure l’àlbum Silver And Gold.

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. SCREAMACHINE: Church Of The Scream serà el nom del segon àlbum de la banda romana i sortirà el 12 de maig amb Frontiers..
  2. BLACK DENIM RAGE: State Of Emergency va sortir ahir divendres 7 d’abril i és el primer LP de la banda de Florda. N’escoltem Street Metalians.
  3. CHILDREN OF THE REPTILE: Heavy Is The Head és el recent tercer àlbum de la banda de North Carolina. N’escoltem la cançó Silent Circle.
  4. LUCIFUDGE: Monolits Of Wrath serà el quart disc d’aquesta banda amb un peu i mig al Black i l’altra al Thrash. El primer senzill és Physiognomy Of Failure.

Més música a El Rock-Òdrom d’avui:

  1. ZULO: Agorafobia va ser l’únic disc (a més d’una maqueta anterior) que va treure el 1997 aquest grup de Figueres. Ells són el nostre grup català de la setmana.
  2. LEYENDA: Centos Asombrosos. La Ressenya d’El Rock-Òdrom.
  3. A.S.a.P.: Silver And Gold. L’anàlisi de la Paula.

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú