Programa nº 197 | Novetats musicals, Grup Català de la Setmana, Crònica i l’Anàlisi de la Paula! | Dissabte 6/5/2023

6 maig, 2023 | Ràdio, Programes

el rockodrom

Encetem un maig florit de metall!

El mes de les flors arrenca amb un nou dissabte d’El Rock-Òdrom per al delit de les vostres oïdes!

Durant el repàs a les novetats musicals d’avui, escoltarem suecs cantant en castellà, a la Paula no tallant-se un pèl quan la música no li agrada i un munt de coses d’allò més interessants!

A la segona part, viatjarem fins a Lleida per escoltar al nostre grup català de la setmana i també per a fer sonar a un dels grups protagonistes de la crònica que hem publicat del festival Thrashtornats.

I per acabar, la Paula Cerulla ens parla d’una de les cançons imprescindibles del rock, una cançó inclosa a un dels discos més grans de tots els temps i sense el qual el Heavy Metal no hauria estat el que va ser després.

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. ENFORCER: Nostalgia és el sisè àbum dels suecs i va sortir ahir divendres 5 de maig amb Nuclear Blast. N’escoltem la cançó Metal Supremacía.
  2. BURNING WITCHES: The Dark Tower va sortir ahir divendres 5 de maig amb Napalm Records. N’escoltem la cançó World On Fire.
  3. HAUNT: Golden Arm és el nou disc del grup de Califòrnia, sortit ahir divendres 5 de maig i encapçalat pel Trevor Wiliam Church. N’escoltem la cançó Chimera.
  4. LEATÜRBITCH: Shattered Vanity serà el segon àlbum d’aquesta banda dels EUA i sortirà el 22 de juny amb Shadow Kingdom Records. N’escoltem el senill The Dark Mirror.

Més música a El Rock-Òdrom d’avui:

  1. STEINBOCK: The Last Stone On My Grave és el nom del recent segon LP d’aquesta banda lleidatana. Els Steinbock són el nostre grup català de la setmana.
  2. THRASHTORNATS. La Crònica d’El Rock-Òdrom sobre el festival celebrat el passat 22 d’abril a Lleida.
  3. RAINBOW: Stargazer és l’anàlisi de la Paula Cerulla.

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú