Programa nº 198 | Novetats musicals, Grup Català de la Setmana, Ressenya i més! | Dissabte 13/05/2023

13 maig, 2023 | Ràdio, Programes

el rock-odrom

El Rock-Òdrom d’avui té sorpresa final!

El Rock-Òdrom d’avui és, en essència, un programa com el de qualsevol altre dissabte. És a dir, tenim les seccions habituals amb el repàs a les millors novetats musicals que inclouen una mica de Heavy, una mica de Power i una mica de Death.

Durant la segona part hem recordat un grup barceloní ja desaparegut i que ha estat el nostre grup català de la setmana. He repassat els continguts que hem publicat aquesta setmana al web (dues ressenyes i una entrevista) i hem acabat amb la secció de la Paula Cerulla qui, avui, venia amb una sorpresa amagada a la màniga.

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. TAILGUNNER: Guns For Hire serà el primer LP d’aquesta jove banda anglesa i el treurà Fireflash Records el 14 de juliol.
  2. SILVERANTO: The Girl Of The Curve és el nou senzill de la banda de Sevilla que, a més, ha estrenat baixista i bateria.
  3. SACRED OUTCRY: Towers Of Gold serà el segon àlbum d’aquesta banda grega i sortirà amb No Remorse Records el 19 de maig.
  4. VOMITORY: All Heads Are Gonna Roll és el retorn discogràfic de la banda sueca. El seu novè àlbum sortirà el 26 de maig amb Metal Blade.

Més música a El Rock-Òdrom d’avui:

  1. BLIND DESIRE: Lies Beyond Tomorrow és el nom de l’EP que va treure l’abril del 2020 aquesta banda ja desapareguda. Els Blind Desire són el nostre grup català de la setmana.
  2. ICESTORM: The Northern Crusades. La Ressenya d’El Rock-Òdrom.

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú