Programa nº 199 | Entrevista a Blutaxt + Sorteig + Novetats | Dissabte 20/05/2023

20 maig, 2023 | Ràdio, Programes, Entrevistes

entrevista a blutaxt

Entrevista a Blutaxt i molt més!

Entrevista a Blutaxt en el marc de la sortida del seu recent primer elapé del qual vam publicar-ne una ressenya i a només un parell de setmanes de la seva presentació a la sala Wolf de Barcelona.

A El Rock-Òdrom d’avui ens han visitat els dos líders de la ressuscitada banda, el seu guitarrista Santi Leal i el seu cantant Luis Miguel Altisen. Durant l’entrevista, ens han explicat quina va ser la guspira que va encendre de nou la flama de la banda, com ha canviat la cosa entre els anys 80 i ara (concerts, formes d’escoltar la música, les produccions, etc), l’art gràfic del disc i moltes coses més!

A més, i com és habitual en els grups que ens visiten, els Blutaxt han portat una cosa per a sortejar entre tots vosaltres: Dues entrades per anar a veure el concert de Blutaxt (+ Barrena) el dissabte 3 de juny a Wolf!

Per participar en el sorteig, heu d’endevinar la pregunta de Blutaxt ens plantegen durant l’entrevista i enviar la vostra resposta a hola@elrockodrom.cat. Teniu temps fins divendres 26 de maig a les 20:00. Afanyeu-vos!

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. TIGERTAILZ: You Can’t Stop The Rock és el nou senzill de la banda gal·lesa i l’hem fet servir per obrir el nostre repàs musical.
  2. ALCATRAZZ: Take No Prisioners és el nou àlbum de la veterana banda. Va sortir ahir divendres 19 de maig amb Silver Lining Music. N’escoltem a cançó Bring The Rawk.
  3. ROADWOLF: Midnight Lightning és la cançó que dóna nom al segon LP de la banda i que va sortir ahir divendres 19 de maig amb Napalm Records.

Més música a El Rock-Òdrom d’avui:

Al final de l’entrevista a Blutaxt, hem escoltat la cançó inclosa a seu disc Resucitar Puede Ser Un Buen Plan.

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú