Programa nº 204 | Actualitat i Novetats, Grup Català de la setmana, Continguts del web i Classicàs! | Dissabte 01/07/2023

1 jul., 2023 | Ràdio, Programes

el rock-òdrom

Avui estic jo sol!

Com esteu El Rock-Òdrom maníacs? El primer programa del juliol ja és aquí!

Aquesta ha estat una setmana de macro festivals amb els dos més importants de l’Estat amb èxit de convocatòria.

El Ressurrection absolutament consolidat com el més gran de tots i el Rock Imperium en una segona edició que ha estat un èxit. Arrel d’informacions publicades a una important web sobre el nombre real d’assistents a aquest festival, la promotora Metal Madness Live va treure dimecres passat un dur comunicat posant de volta i mitja a aquell mitjà i el seu director. Durant l’entrada del programa d’avui us dono una mica el meu punt de vista, sense voler entrar gaire a fons en la qüestió.

Polèmiques a banda, escoltem algunes de les millors novetats musicals, tenim un nou grup català de la setmana, repassem els continguts publicats al web d’El Rock-Òdrom i tanquem amb un clàssic d’aquest mil·lenni.

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. KK’s Priest: The sinner rides again, el segon disc de la banda del senyor Downing, sortirà el 29 de setembe amb Napalm Records. El primer senzill és One more shot at glory.
  2. ICON OF SIN: Legends serà el segon àlbum de la banda encapçalada pel brasilè Raphael Mendes, molt influenciat pel Bruce Dickinson. N’escoltem el senzill Cimmerian.
  3. STRAY GODS: Olympus és el segon àlbum d’aquesta jove banda grega formada per veterans músics hel·lens. N’escotem la cançó Abel & Cain.

Més coses a El Rock-Òdrom d’avui:

  1. STREET LETHAL és el nostre grup català de la setmana. Escoltem la seva cançó Welcome to the row, que donà nom al seu LP de 2019
  2. DELALMA: Mañana vuelve a oscurecer. La Crònica d’El Rock-Òdrom.
  3. HELLOWEEN: The dark ride és el clàssic d’avui.

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú