Programa nº 206 | Novetats musicals, Grup Català de la Setmana i la raó del nom Children Of Bodom! | Dissabte 15/07/2023

15 jul., 2023 | Ràdio, Programes

el rockodrom

Per què el nom de Children Of Bodom?

Children Of Bodom és ja un nom imprescindible dins la història del Death Metal melòdic però, per què aquest nom de la banda? Per què s’inspira en aquest llac finès de nom Bodom? Quina és la fosca història que s’amaga rere aquest lloc que donà nom al grup? La Paula ens ho explica!

Abans d’arribar al final del programa on la Paula ens ajudarà a posar llum a la foscor 😉 avui hem començat amb l’habitual repàs a les millors novetats musicals, amb molt Heavy Metal!

Hem seguit amb el nou grup català de la setmana, hem fet un breu repàs a la darrera ressenya que hem publicat al web i ho hem passat de collons, així en general.

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. SAVAGED: Night Stealer és el nom del primer àlbum de la banda barcelonina i sortirà amb No Remorse Records en gener del 2024. N’escoltem el primer senzill d’avançament, Running for your love tonight.
  2. TAILGUNNER: Guns For Hire va sortir ahir divendres 14 de juliol amb Fireflash Records. N’escoltem el senzill New horizons.
  3. MEURTRIÈRES: Ronde De Nuit serà el primer llarga durada d’aquest grup de Lió previst pel 25 d’agost via Gates Of Hell Records.
  4. RIPPER: Iron Hunter és el nou senzill d’aquesta banda colombiana d’Speed Metal.

Més coses a El Rock-Òdrom d’avui:

  1. STEELFORCE és el nostre grup català de la setmana. Eren de Terrassa i feien un Power Metal molt bo. N’escoltem una cançó del seu treball del 2021, The Oracle.
  2. Children Of Bodom. Quin és l’origen del nom de la banda? La Paula Cerulla ens ho explica!.

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú