Programa nº 207 | Novetats, Grup Català de la Setmana, la discografia dels Angelus Apatrida i una sorpresa! | Dissabte 22/07/2023

22 jul., 2023 | Ràdio, Programes

angelus apatrida

Avui acabem amb els Angelus Apatrida!

Angelus Apatrida és un dels grups preferits de la Paula i per això ella avui ha volgut fer un breu repàs a la discografia de la banda manxega.

Abans però hem fet un munt de coses: Per començar, un breu comentari sobre el concert dels Iron Maiden el proppassat dimarts 18 al Palau Sant Jordi de Barcelona. Per què no va ser un concert perfecte?

Com no, hem repassat algunes de les millors novetats musicals de la setmana i hem anat fins a Girona per escoltar al nostre grup català de la setmana, una banda precursora dels Aspid.

A més, tenim una gran sorpresa a El Rock-Òdrom d’avui i que, des de ja mateix, esdevé una nova eina per fer aquest programa encara més atractiu. Vols saber de que es tracta? Doncs para l’orella!

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. PRIMAL FEAR: Code Red serà el catorzè àlbum de la banda germana i veurà la llum l’1 de setembre amb Atomic Fire Records. El primer senzill el vam escoltar al programa nº 201 i avui n’escoltem el segon, Deep in the night.
  2. THE NIGHT ETERNAL: Fatale és el segon àlbum d’aquesta interessant banda d’Alemanya i va sortir el passat 14 de juliol. Ja van sonar a El Rock-Òdrom quan van treure el seu primer disc Moonlight Cross, al programa nº 130.
  3. KNIFE: Heaven Into Dust serà el seu segon elapé, sortirà el 25 d’agost amb Napalm Records i el primer senzill que n’escoltem és Night Vision.

Més coses a El Rock-Òdrom d’avui:

  1. KÍRLIAN és el nostre grup català de la setmana. Eren de Girona, feien Thrash i van ser la llavor d’on va néixer Aspid. Escoltem una cançó de la seva maqueta de 1989.
  2. ANGELUS APATRIDA és el comentari de la Paula Cerulla.

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú