Programa nº 201 | Novetats musicals, Guanyador sorteig, Grup català de la setmana i Crònica! | Dissabte 03/06/2023

3 juny, 2023 | Ràdio, Programes

el rock-odrom

El Rock-Òdrom d’avui no té res d’especial!

Déu n’hi do quina ratxa de convidats que hem tingut darrerament a El Rock-Òdrom! Si pel programa nº 199 vàrem tenir al Blutaxt i pel nº 200 vam fer una festa amb un munt de convidats i ho vam passar de collons, avui pel programa nº 201 hem tornat a estar la Paula i jo i tan a gust com sempre.

Hem escoltat algunes de les novetats musicals de la setmana, hem anunciat la banda que ens vindrà a visitar la setmana que ve, hem tingut un nou grup català de la setmana, hem comentat els continguts publicats al web d’El Rock-Òdrom i hem escampat Heavy Metal per les ones!

A més, hem dit el nom de la persona guanyadora d’una samarreta d’El Rock-Òdrom que hem sortejat aquesta setmana!

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. PRIMAL FEAR: Code Red serà el 14è àlbum d’estudi de la banda i sortirà l’1 de setembre amb Atomic Fire Records. El primer senzill és Another hero.
  2. EMISSARY: The Crystal Witch és el nou senzill de la veterana banda dels EUA.
  3. THOMAS CARLSEN’S TRANSMISSION: A Brave Horizon serà el primer LP d’aquest compositor noruec. N’escoltem el senzill d’avançament The fire within.
  4. SIROLL!: Directe Del Camp és l’esperat primer àlbum en directe de la banda i sortirà divendres 9 de juny. L’endemà ens visitaran a la ràdio i avui n’escoltem el senzill Tal dia.

Més música a El Rock-Òdrom d’avui:

  1. KÖRGULL THE EXTERMINATOR són el nostre grup català de la setmana. Són actualitat perquè l’1 d’agost treuran el seu sisè àlbum, In The Darkest Of Times.
  2. ASFALTO. La gran banda s’ha acomiadat per sempre i nosaltres hem publicat una crònica del seu últim concert. La Crònica d’El Rock-Òdrom.

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú