Programa nº 208 | Actualitat, Novetats musicals, Grup Català i l’anàlisi de la Paula! | Dissabte 29/07/2023

29 jul., 2023 | Ràdio, Programes

quiet riot

Últim programa de juliol!

Tanquem el mes de juliol amb un programa molt complert on hem repassat l’actualitat de la setmana, hem escoltat les millors novetats musicals, hem tingut un nou grup català de la setmana i hem acabat amb el comentari que la Paula ens fa de la historia de la cançó Cum on feel the noize.

La setmana que ve ja estem a l’agost i la freqüència en què fem El Rock-Òdrom potser serà més anàrquica. A més, s’apropa la Festa Major de Sants on la nostra emissora ha organitzat el festival Ona De Rock que tindrà lloc el divendres 25. A El Rock-Òdrom entrevistarem cada dia a una de les bandes participants.

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. KK’s PRIEST: The Sinner Rides Again. El segon àlbum de la banda sortirà el 29 de setembre amb Napalm Records i avui hem escoltat el segon senzill d’avançament, Reap the wirlwind. El primer senzill, One more shot at glory, al programa 204.
  2. U.D.O.: Touchdown és el nom del divuitè àlbum del cantant alemany i sortirà el 25 d’agost. Hem escoltat el senzill que li dona nom. .
  3. HURRICANE: Reconnected és el retorn a l’activitat discogràfica d’aquesta banda estatunidenca després de més de 20 anys. Sortirà el 25 d’agost amb Deko Entertainment. El primer senzill és Rock Star Cheater.
  4. BUZIRACO: Nightgazer és el primer senzill del que serà el primer àlbum d’aquesta banda llatina establera a Miami.

Més coses a El Rock-Òdrom d’avui:

  1. MOTTO PERPETUO és el nostre grup català de la setmana. Eren de Badalona i feien un Power molt simfònic. Escoltem una cançó del seu segon àlbum de 2017, Circus of life.
  2. Cum On Feel The Noize és la cançó que ens comenta la Paula Cerulla.

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú