Programa nº 209 | Novetats musicals, Grup català de la setmana i l’anàlisi de la Paula! | Dissabte 09/09/2023

9 set., 2023 | Ràdio, Programes

el rockodrom

Tornem amb tota la força!

Ja tornem a ser aquí! Després d’un mes d’agost on he fet vacances d’El Rock-Òdrom (però no de la ràdio), la Paula Cerulla i jo tornem a les ones amb les piles ben recarregades!

Aquesta nova temporada no té cap novetat especial (ni no especial), és El Rock-Òdrom de sempre amb el bon rotllo de sempre i a vessar de la millor tralla que et pots trobar!

Hem repassat les millors novetats musicals, hem tingut un nou grup català de la setmana, hem recordat l’Ona De Rock i hem tancat amb l’anàlisi de la Paula de la cançó Higway Star!

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. HITTEN: While Passion Lasts serà el cinquè àlbum de la banda i sortirà el 24 de novembre amb High Roller Records. N’hem escoltat el primer senzill d’avançament, Mr. Know It All.
  2. TOWER HILL: Deathstalker serà l’àlbum debut d’aquesta banda canadenca que treurà No Remorse Records. El senzill d’avançament és la cançó que dóna nom al disc.
  3. SLOWBURN: Fire Starter serà el segon treball d’aquesta banda de Madrid i el treurà Fighter Records el 17 d’octubre. El primer senzill és Psycho wars.
  4. MUSTANG: Beyond Raging Murder és el debut d’aquesta banda de l’India nascuda el 2015. El disc va sortir dijous 7 amb Fighter Records i n’escoltem la cançó Children of thunder.

Més coses a El Rock-Òdrom d’avui:

  1. KRÁPULA és el nostre grup català de la setmana. Nascuts a Terrassa el 2008, escoltem una cançó del seu segon disc, Sin miedo a morir.
  2. Highway Star és la cançó que ens comenta la Paula Cerulla.

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú