Programa nº 227 | Novetats musicals, Grup català de la setmana i la secció de la Paula! | Dissabte 27/01/2024

27 gen., 2024 | Ràdio, Programes

hammerfall

Avui tanquem amb Hammerfall!

Una setmana més, l’equipet d’El Rock-Òdrom, en César Rojas (qui us escriu aquestes línies), la Paula Cerulla i la recent incorporació d’en Còpia que va fotent cullerada allà on li rota i tot li rebota, estem aquí per passar una bona estona amb tots vosaltres!

Avui la Paula ens ha parlat del segon disc dels Hammerfall, Legacy of kings, que és dels seus discos preferits de tot el Heavy Metal!

A més, hem tingut temps per repassar algunes novetats musicals d’aquesta setmana, per seguir amb la secció del Grup català de la setmana i per gaudir d’una hora sencera amb tots vosaltres!

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. BRUCE DICKINSON: The Mandrake Project veurà la llum l’1 de març però avui ja hem pogut escoltar el segon senzill d’avançament de l’àlbum: Rain in the graves.
  2. SAVAGED: Night Stealer va sortir ahir 26 de gener amb No Remorse Records. Hem escoltat la cançó que obre el disc, I will fight.
    Tindrem a la banda amb nosaltres per a una bona entrevista el proper 10 de feber!
  3. RIOT V: Mean Streets sortirà finalment el 12 d’abril amb Atomic Fire Records. Avui n’hem escoltatel segon senzill, el rocker Feel the fire.

Més coses a El Rock-Òdrom d’avui:

  1. DESECRATION són el nostre grup català de la setmana. Eren de Viladecans i van estar en actiu entre el 2009 i el 2017.
  2. HAMMERFALL: Legacy of Kings és l’àlbum triat aquesta setmana per la Paula Cerulla a la seva secció.
  3. IRON MAIDEN: Man on the edge. En referència a la crònica publicada al web sobre el recent concert del Blaze Bayley a Barcelona.

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú