Programa #83 Dissabte 21/11/2020 Nou disc dels Angelus Apatrida

21 nov., 2020 | Ràdio, Programes

angelus apatrida

Nou disc d’Angelus Apatrida

Angelus Apatrida, la banda espanyola de thrash metal més reeixida, acaba d’anunciar la sortida del que serà el setè àlbum de la seva carrera.

Un disc que serà homònim, tot i que a la portada del disc el podem llegir com an-je-lus / a-pa-tri-da i que servirà, també, per celebrar els 20 anys del grup.

L’àlbum ha estat enregistrat a Albacete, la seva localitat, concretament als estudis Baboon Records, produït pels mateixos Angelus Apatrida més Juanan López.

El disc sortirà el 5 de febrer de 2021 mitjançant Century Media, segell amb el que porten editats ja varis discos, i el primer senzill de an-je-lus / a-pa-tri-da es diu Bleed the crown. El van presentar ahir divendres 20 de novembre i ha causat molt bona impressió entre la parròquia thrashera.

Així doncs, avui encetem el repàs a les millors novetats de la setmana, escoltant Bleed the crown, cançó que formarà part de an-je-lus / a-pa-tri-da, el nou disc homònim dels Angelus Apatrida.

D’altra banda i com ve sent habitual, farem el nostre pertinent repàs a les millors novetats de la setmana amb  presència de veterans i de novells de l’escena, tindrem grup català de la setmana, uns barcelonins que van treure un únic disc a mitjans dels 90 i que han estat inclosos al número 3 del fanzine La Cataluña Metálica i acabarem amb una sel·lecció de clàssics canadencs dels anys 80!!.

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. Angelus Apatrida: Bleed the Crown. Primer senzill del que serà el setè disc dels thrashers d’Albacete, l’homònim an-je-lus / a-pa-tri-da amb data de sortida prevista pel 5 de febrer de 2021 mitjançant Cenrury Media..
  2. Michael Schenker – Drilled to kill. Senzill d’avançament de Immortal, previst pel 8 de Gener mitjançant Nuclear Blast.
  3. Raptor: Bound to love. Cançó pertanyent al primer EP d’aquests valencians, On the loose, sortit ahir 20 de Novembre mitjançant Midnight Records.
  4. White Magician: Mad magic 2, In the absence of gods. Cançó pertanyent al primer LP d’aquest grup de Detroit, Dealers of divinity, sortit ahir 20 de novembre mitjançant Cruz del sur Records. Els vam conèixer al Programa #76.

Més música d’El Rock-Òdrom d’avui:

  1. Hangar 18: Esta es mi respuesta, del disc de 1993 Teología daltónica. Grup català de la setmana i inclòs al número 3 del fanzine La Cataluña Metálica.
  2. Assault: Survival in the street. Cançó que dóna títol al disc de 1987 d’aquest grup canadenc.
  3. Sword: Follow the wheel. Cançó que obre el disc de 1986, Metalized, d’aquest grup quebequès.
  4. Annihilator: Alison hell. Cançó que obre el disc Alice in hell de 1989.

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú