Programa #63. Dissabte 04/07/2020

4 jul., 2020 | Ràdio, Programes

el rock-òdrom

Vhäldemar: Afterlife. Aquest és el títol del nou senzill d’avançament del proper disc dels bascos i una de les novetats musicals que sonen al programa d’aquesta setmana.

El Rock-Òdrom d’avui, en directe des del estudis d’Ona de Sants-Montjuïc, et punxa el millor rock dur que pots trobar a l’FM i a internet!

Per al programa d’aquesta setmana, portem el repàs a les novetats més interessants dels darrers set dies. Des del Hard Rock de Chicago, passant per l’estrena de l’esmentat nou senzill dels Vhäldemar, passant pel Heavy Metal i el Thrash Metal més tècnic. Una primera part dedicada a compartir amb tu el millor material que acaba de sortir del forn!.

Durant la segona meitat, avui comentem la ressenya que hem publicat al web aquesta setmana: Un bon treball de Heavy Metal de tall clàssic que ens arriba de Finlàndia.

Aribant a final, comparteixo amb vosaltres algunes noves entrades a la meva col·lecció partiular i acabem El Rock-Òdrom amb un clàssic que és increïble que no hagi sonat aquí abans.

No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram!

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Actualitat de la setmana:

  1. High Spirits: Voice in the wind, del proper quart disc d’aquest grup de Chicago que es dirà Hard to stop i que té prevista la sortida el 31 de juliol mitjançant High Roller Records.
  2. Vhäldemar: Afterlife, segon senzill d’avançament del sisè àlbum dels bascos, Straight to hell, previst pel 6 d’Octubre mitjançant Fighter Records. El primer senzill al Programa #54.
  3. Adamantia: Caminar sobre el viento. Primera cançó dels madrilenys amb Carmen Xina a la veu. Sortirà en format single 7″ a l’Agost mitjançant Clifford Records.
  4. Alyanza: Directions, del proper disc Life, Human previst pel Setembre de 2020 mitjançant The Fish Factory. Grup català de la setmana.

Més música d’El Rock-Òdrom d’avui:

  1. Angel Sword: Starlight shadow, del disc Neon City de 2019. La Ressenya d’El Rock-Òdrom.
  2. Witchfyre: Necronomicon de l’EP de 2014 Legends, rites and witchcraft.
  3. Sable: Largo camino. Cançó de la cara B del single Amigos roqueros editat el 1986.
  4. Ángeles del infierno: Malidito sea tu nombre, del disc del mateix nom editat el 1984.

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú