Programa #69. Dissabte 15/08/2020

15 ag., 2020 | Ràdio, Programes

el rock-òdrom

Easy Rider: Evilution 2020. Els madrilenys han tornat i ho han fet tan renovats que no han deixat a ningú indiferent. Una revisió del seu clàssic de fa vint anys i amb nova veu que dónen a la cançó unes característiques que a alguns els ha agradat molt i a d’altres gens ni mica. Tancarem el repàs a les novetats de la setmana amb aquest evilution 2020 dels Easy Rider.

El Rock-Òdrom d’avui, en directe des del estudis d’Ona de Sants-Montjuïc, et punxa el millor rock dur que pots trobar a l’FM i a internet!

En el nostre habitual repàs a les novetats més interessants dels darrers set dies, a més de la ja esmentada revisió dels Easy Rider i el seu nou Evilution 2020, portem Heavy Tradicional dels Estats Units i celebrem la tornada després de bastants anys de silenci d’un altre bon grup. Una primera part dedicada a compartir amb tu el millor material que acaba de sortir del forn!.

Durant la segona meitat, comentem i punxem la nova ressenya que hem publicat aquesta setmana al web, sona el grup català de la setmana, uns debutants de Barcelona, celebrem un aniversari i acabem amb un classicàs!

No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram!

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Actualitat de la setmana:

  1. Sylent Storm: The fire never dies. Senzill d’avançament del que serà el primer LP d’aquests heavys d’Oregon i que sortirà mitjançant Stormspell Records.
  2. Night Cobra: Chains of the beast, de l’EP de debut In praise of the shadows, autoeditat el 4 d’Agost.
  3. Vaanishing Point: Count your days. Senzill d’avançament del disc Dead Elysium, previst pel 28 d’Agost mitjançant AFM Records.
  4. Easy Rider: Evilution 2020. Versió regravada de la coneguda cançó dels madrilenys per celebrar el retorn del grup i per presentar nou bateria i cantant femenina.

Més música d’El Rock-Òdrom d’avui:

  1. Deat & Legacy: Hellfire, del disc Inf3rno. La ressenya d’El Rock-Òdrom.
  2. Metacrani: Indestructible, pertanyent a l’EP de debut d’aquest grup barceloní, Aigua, terra, aire i… foc. Grup català de la setmana .
  3. Warlock: Mister Gold, del disc True as Steel que aquest mes compleix 34 anys.
  4. Iron Maiden: The trooper, pertanyent al Piece of mind de 1983

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú