SANTI LEAL: Entrevista. Torna Blutaxt? | Programa nº 154 Dissabte 28/5/2022

29 maig, 2022 | Ràdio, Programes, Entrevistes

santi leal

Exclusiva amb Santi Leal, torna Blutaxt?

Santi Leal ha vingut a passar una bona estona a El Rock-Òdrom en una entrevista l’excusa de la qual era la recent sortida del seu primer àlbum en directe, Barcelona Concert, i del qual vam publicar-ne la ressenya fa unes setmanes.

Ha estat una entrevista d’hora i mitja que ha passat volant i que anat molt més enllà de Barcelona Concert. Hem repassat una mica tota la seva trajectòria i, de pas, ha anunciat per primera vegada en un mitjà de comunicació la tornada a l’activitat de Blutaxt amb un nou disc i actuacions en directe de cara a la propera tardor si tot va bé.

En Santi Leal també ens ha portat discos per sortejar entre tota l’audiència. Per optar al premi, heu d’enviar a hola@elrockodrom.cat la resposta a la següent pregunta:

Quants discos ha tret en Santi Leal sota el seu propi nom?

Teniu temps per enviar les vostres respostes fins divendres 3 de juny a les 20:00 i l’endemà diré el nom de la persona guanyadora en directe.

D’altra banda i com no podia ser d’altra manera, amb en Santi Leal fem el repàs habitual a les millors novetats musicals de la setmana.

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. BLIND GUARDIAN: The God Machine. L’esperat nou àlbum dels alemanys sortirà el 2 de setembre. El tercer senzill d’avançament, Blood Of The Elves, ens recorda a aquell bon Speed Metal que feien durant els anys 90.
  2. ICONIC: Second Skin. El primer àlbum d’aquest super grup el treurà Frontiers Music el 17 de juny. escoltem el segon senzill d’avanzament, Fast As You Can.
  3. MICHAEL SCHENKER GROUP: Universal. El nou àlbum del guitarrista va sortir ahir divendres 27 de maig. Escoltem la cançó Under Attack.

Entrevista a SANTI LEAL:

Repassem la trajectòria del guitarrista, comparteix amb l’audiència el retorn a l’activitat d’una de les bandes en les quals hi va tocar en el passat i parlem del seu darrer treball Barcelona Concert, del qual escoltem les cançons Paciente Un Millón i Serpiente Tóxica.

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú