The Writing On The Wall, el més nou d’Iron Maiden. Programa #115 Dissabte 17/7/2021

17 jul., 2021 | Ràdio, Programes

the writing on the wall

The Writing On The Wall.

The writing on the wall significa el retorn dels Iron Maiden a la primeríssima plana de l’actualitat musical.

Després de que a inicis d’aquesta setmana s’anunciés que els britànics donarien a conèixer una notícia de gran abast, amb el críptic missatge de que ens convidaven a la festa de Belshazar, finalment aquest dijous a la tarda han fet pública una nova cançó, The writing on the wall, que formarà part del dissetè àlbum d’estudi de La Donzella que sortirà, segons rumors, el 3 de setembre i que molt probablement durà per nom Belshazzar’s Feast (El festí de Baltasar, en català).

En el moment d’escriure aquestes línies, no fa ni 48 hores de la sortida de la cançó i el vídeo clip ja porta dos milions i mig de reproduccions al canal oficial d’Iron Maiden a Youtube.

Com no podia ser d’altra manera, The writing on the wall ha aixecat milions de reaccions i de tota mena. Un grup que desperta tantíssimes passions arreu porta associades totes aquestes coses. Com era d’esperar, la cançó té molt més a veure amb el tipus de música que Iron Maiden han practicat en aquest mil·lenni que en l’anterior, tot i que alhora s’allunya dels senzills més breus i veloços dels seus àlbums anteriors.

En qualsevol cas aquesta és la seva primera cançó des d’aquell The book of souls de fa 6 anys i caldrà veure i valorar el nou àlbum en tot el seu conjunt quan surti d’aquí a uns mesos. Sigui com sigui, la millor notícia és que aquests senyors que volten la setantena segueixen actius i volent crear música. Nosaltres no podem fer res més que, al menys, celebrar-ho. Up The Irons!

D’altra banda, a més de The writing on the wall, repassem altres novetats musicals, tenim nova ressenya, seguim amb La Cataluña Metálica i el nostre grup català de la setmana i els clàssics per tancar el programa com cal.

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. Iron Maiden: The writing on the wall. Primer senzill de Belshazzar’s Feast, el 17è àlbum dels anglesos previst pel 3 de setembre segons rumors.
  2. Sintage: Burning up the night. Cançó que tanca l’EP de debut d’aquest alemanys, The sign, estrenat el passat 6 de juliol de forma independent i només de forma digital.
  3. Newman: Give me tonight. Primer senzil del 13è disc d’aquest músic britànic Into the monsters playground, previst pel 10 de setembre via AOR Heaven Records.

Més música a El Rock-Òdrom d’avui:

  1. Phoenix Rising: Luna de sangre. Cançó inclosa a Acta Est Fabula, el quart treball dels d’Alcorcón. La Ressenya d’El Rock-Òdrom.
  2. Barbarian: Infierno sobre la tierra. Cançó inclosa a Heavy Metal Resurrección, el disc de 2007 d’aquests thrashers barcelonins. Seguint el número 6 de La Cataluña Metálica, ells són els nostre Grup Català de la Setmana.
  3. Cinderella: Hell on wheels. Cançó pertanyent a Night Songs, el primer disc d’aquest grup publicat e 1986.
  4. Tierra Santa: Pegaso. Celebrem 20 anys de la sortida de Sangre de reyes.

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú