Helloween ja té disc! Programa #111 Dissabte 19/6/2021

19 juny, 2021 | Ràdio, Programes

helloween

Helloween, l’àlbum homònim.

Helloween, el grup alemany més reeixit del món (amb permís d’Scorpions) va donar a llum ahir 18 de juny el seu setzè àlbum d’estudi. Un esperadíssim nou treball que la pandèmia ha endarrerit notablement fent encara més feixuga l’espera per a tots els seus seguidors arreu del món.

De nou amb treu veus, l’actual formació conté set carbasses que han treballat de valent per oferir-nos un conjunt de cançons que volen aplegar el millor de totes les èpoques de la banda.

Si ho han aconseguit o no, això ja depèn de la soberana decisió que prengui tothom que escolti les cançons de Hellowen. El Rock-Òdrom d’avui l’obrim amb aquest disc escoltant una de les seves cançons perquè us aneu fent-ne una idea.

A més, repassem altres grans novetats musicals, tenim grup català de la setmana, una ressenya i, després de molts mesos de sequera, una crònica d’un concert.

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. Helloween: Best time. Cançó inlcosa al nou treball dels alemanys, l’homònim Helloween, estrenat ahir 18 de juny via Nuclear Blast. Prèviament, ja vam escoltar Skyfall al Programa #100 i Fear of the fallen al Programa #107.
  2. KK’s Priest: Sermons of the sinner. Cançó que donarà títol al primer disc de l’ex guitarrista de Judas Priest KK Downing. Previst pel 20 d’agost mitjançant Explorer Music. El primer senzill Hellfire thunderbolt al Programa #106.
  3. Kryptos: Force of danger. Cançó que donarà títol al sisè treball d’aquesta banda india. Previst per l’1 d’octubre via AFM Records.
  4. Blazon Rite: Executioner’s woe. Cançó inclosa al segon treball d’aquesta gent de Filadèlfia, l’elapé Endless halls of golden totem, sortit ahir 18 de juny via Gates of hell Records.

Més música a El Rock-Òdrom d’avui:

  1. Cendres: Diable. Cançó enregistrada al local d’assaig per part d’aquest grup gironí. Ells són el nostre Grup Català de la Setmana.
  2. Zenobia: Buscando una luz. Cançó inclosa a VI el darrer treball fins ara del grup, aparegut el setembre de 2020 amb Maldito Records. La Ressenya d’El Rock-Òdrom.
  3. Miguel Ríos: Banzai. Cançó que va sonar al concert Rock Con Ñ celebrat a Madrid el passat 10 de juny. La Crònica d’El Rock-Òdrom.

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú