La Cataluña Metálica Vol 7 + Novetats + Sorteig. Programa #123 Dissabte 18/9/2021

18 set., 2021 | Ràdio, Programes

la cataluña metálica

La Cataluña Metálica Vol 7 ja ha sortit!

La Cataluña Metálica Vol 7 acaba de sortir del forn i porta un bon grapat de bandes catalanes al seu interior. La portada del número de setembre correspon a la Dori Ruiz, qui fou cantant dels Arkanus, el primer grup heavy de la província de Girona amb una dona al capdavant. El director de la revista, l’Albert Solé Vives, ens duu una interessant entrevista amb la cantant feta molts anys després de la desaparició del grup.

A La Cataluña Metálica Vol 7, El Rock-Òdrom col·labora amb dues bandes: Un qüestionari a els barcelonins Reaktion, als qui vam entrevistar a la ràdio a principis de juliol quan van treure el seu tercer treball To Expect Nothing, i una extensa entrevista a Astral Warrior que ja vam publicar al nostre web a finals d’aquell mateix mes de juliol.

Aprofitant la sortida de La Cataluña Metálica Vol 7, el nostre grup català de la setmana al programa d’avui és un dels que apareixen en aquest setè número de la col·lecció.

A més, en aquesta ocasió sortegem un exemplar de la revista entre tots es oients d’El Rock-Òdrom. Vols saber què has de fer per participar-hi? Doncs no et perdis el programa!

D’altra banda i com no podia ser d’altra manera, fem el repàs habitual a les millors novetats musicals de la setmana i escoltem grans clàssics del heavy metal.

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. Jim Peterik: Prom night in Pontiac, del seu projecte Tigress: Women who rock the world, previst pel 5 de novembre via Frontiers Records.
  2. Wild Freedom: Meteor. Primer senzill d’avançament del Polarize, el segon llarga durada del grup barceloní que sortirà el 22 d’octubre amb Wormholedeath Records.
  3. Blazon Stone: Raiders of Jolly Roger. Cançó inclosa al setè àlbum dels suecs, Damnation, sortit el passat dia 15 de setembre mitjançant Stormspell Records.
  4. In Vain: Evil’s in my soul. Primer senzill del proper cinquè àlbum dels madrilenys, All hope is gone, previst pel 4 d’octubre via Lady Stone Records.

Més música a El Rock-Òdrom d’avui:

  1. Primer Asalto: Medianoche. Cançó de les maquetes dels anys 80 que el grup tarragoní ha enregistrat de nou arrel del seu retrobament i quarantè aniversari. Els Primer Asalto estan inclosos a La Cataluña Metálica Vol 7 i són el grup català de la setmana a El Rock-Òdrom d’avui.
  2. Whitesnake: Slip of the tonge. Aquesta cançó sona en motiu del concert de Dino Jelusic oferirà a la Sala Bóveda aquest dijous 23 de setembre.
  3. Ozzy Osbourne: No more tears. aquest 17 de setembre ha fet 30 anys de la sortida d’aquest àlbum del Mad Man.

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú