Entrevista a Metall Fort + Sorteig CD + Novetats – Programa 131 Dissabte 13/11/2021

13 nov., 2021 | Ràdio, Programes, Entrevistes

Metall Fort

Entrevista a Metall Fort

Entrevista a Metall Fort en ocasió de la sortida en CD del seu primer treball, un EP homònim del qual vàrem publicar una ressenya fa poques setmanes en aquest mateix web.

En representació dels Metall Fort ens han visitat a El Rock-Òdrom en Ramon Casamitjana (guitarra) i en Jonathan Gandia (veu) no només per parlar-nos en present de l’actualitat de la banda, també hem repassat els inicis del grup i el seu futur més immediat amb una propera entrada a l’estudi per enregistrar un nou EP.

En aquesta entrevista a Metall Fort hem conegut el perquè d’aquest nom per a la banda, l’estil musical que els defineix, la portada del CD i moltes coses més!

D’altra banda i com és habitual a les entrevistes d’El Rock-Òdrom, els Metall Fort han portat CDs per sortejar entre els oients. Per participar en el sorteig heu d’enviar un correu a hola@elrockodrom.cat abans del divendres 19 de novembre a les 20:00 responent correctament a la següent pregunta:

Quan va sortir en format digital l’EP homònim dels Metall Fort i del qual recentment han editat el format físic en CD?

Els noms de les persones guanyadores es diran en directe a El Rock-Òdrom del dissabte 20 i també s’hi contactarà via correu electrònic.

A més a més i com no podia ser d’altra manera, fem el repàs habitual a les millors novetats musicals juntament amb els nostres convidats de Metall Fort.

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. Northtale: Future calls. Cançó inclosa al segon àlbum de la banda, Eternal Flame, estrenat ahir 12 de novembre via Nuclear Blast.
  2. Altered Minds: King of deception. Cançó inclosa al debut autoeditat d’aquesta banda dels EUA, Ressurrected in time, estrenat el passat 1 de novembre.
  3. Liver Killer: Drunk beyond the grave. Cançó que dóna nom al segon LP d’aquests thrashers catalans. Autoeditat en digital el passat 8 de novembre.

Entrevista a Metall Fort:

Durant l’entrevista a Metall Fort, sonen les cançons Sota Terra, Talaiot i Les Onades.

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú