METALL FORT Fantàstic | Entrevista + Sorteig del CD | Programa nº 190 Dissabte 18/03/2023

18 març, 2023 | Ràdio, Programes, Entrevistes

metall fort fantàstic entrevista

Entrevista a Metall Fort pel seu EP Fantàstic.

Per segona vegada, els barcelonins Metall Fort han vingut a visitar-nos a la ràdio. La primera vegada va ser pel novembre del 2021 i vam estar parlant del seu primer treball, un EP homònim del qual vam publicar-ne la ressenya.

En aquesta ocasió, dos mesos després de la publicació en digital del seu nou EP Fantàstic (aquí la ressenya), i passats només uns dies de l’edició física en CD del treball, tres dels quatre membres de la banda han vingut a El Rock-Òdrom per passar una bona estona i xerrar una mica de música.

Els Metall Fort de Fantàstic ens han portat el CD per a sortejar-lo entre tota l’audiència. Si vols participar en el sorteig, respon amb encert enviant un correu a hola@elrockodrom.cat a la pregunta que us plantegem durant l’entrevista. Tens temps per enviar la teva resposta fins divendres 24 de març a les 20:00. Afanya’t!

Amb en Jonatan Gandia, en Manuel Capilla i en Ramon Casamitjana, juntament amb la col·laboració sempre especial de la Paula Cerulla, hem repassat l’actualitat musical i de la banda i ho hem passat, com no, collonut!

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. OVERKILL: Scorched serà el vintè àlbum d’estudi de la banda thrasher de Nova York. N’escoltem el senzill d’avançament Wicked Place.
  2. SINTAGE: Paralyzing Chains sortirà el 21 d’abril amb High Roller Records i ja tenim el segon senzill d’avançament, Rockin’ Hard.
  3. TRIUMPHER: Storming The Walls és el debut d’aquests grecs que foten un metall tan èpic com el millor i amb un cantant que sembla el fill perdut d’Eric Adams dels Manowar.

Metall Fort: Fantàstic. Entrevista.

Entrevista a Metall Fort pel seu EP Fantàstic i sorteig del CD entre l’audiència.

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú