Programa #109 Novetats + Ressenya + Grup Català + Clàssic! Dissabte 5/6/2021

5 juny, 2021 | Ràdio, Programes

azrael

Azrael obren El Rock-Òdrom d’avui.

Azrael, un del grups en actiu més veterans de la zona de Granada, obren el repàs a les millors novetats musicals de la setmana.

Després d’unes setmanes d’embolica que fa fort amb l’expulsió del seu bateria i un dels fundadors d’Azrael, Manuel Arquellada “Maolo”, amb guerra de comunicats i contracomunicats inclosa, els de Granada s’han refet del sotrac i segueixen presentant cançons del que serà un nou àlbum encara sense nom ni data de sortida anunciada.

Aquesta setmana han presentat 39, una cançó dedicada a Las Trece Rosas, un grup de dones assassinades pel feixisme l’any 1939 per la seva afiliació política. Amb aquesta cançó, els Azrael es signifiquen políticament per denunciar el creixement sense aturador que “el facherío” més ranci està experimentant arreu de l’Estat.

A més, repassem tota l’actualitat fent sonar les millors novetats musicals de la setmana, amb Heavy Metal del millor. Comentem la ressenya que hem publicat al web aquesta setmana, recuperem un conjunt del Pla de l’Estany com a Grup Català de la Setmana i tanquem amb un clàssic del metall més èpic.

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. Azrael: 39. Tercer avançament del que serà un nou àlbum del grup de Granada. Vam escoltar el primer avançament, Renacer, al Programa #66, .
  2. Heathen Kings: In the hall of the kings. Senzill de debut d’aquest nou grup britànic estrenat el passat 28 de maig.
  3. Starlight Ritual: Burning desire. Cançó inclosa al tercer treball d’aquest grup del Quebec, el seu primer llarga durada, Sealed in starlight, sortit el 2 de juny via Temple of mistery records.
  4. Freeroad: Nature of change. Cançó d’avançament de Do what you feel, EP de debut d’aquest grup de Mèxic previst per la segona meitat de 2021.

Més música d’El Rock-Òdrom d’avui:

  1. Eco: Los años del silencio. Cançó que obre i dóna nom al segon disc del grup gallec. La Ressenya d’El Rock-Òdrom.
  2. Aladecorb: Prou!. Cançó inclosa a l’únic àlbum que va treure aquest grup de la vila de Serinyà, Ni Déu ni senyor, el desembre de 2012. Ells són el Grup Català de la Setmana a El Rock-Òdrom d’avui.
  3. Virgin Steele: Don’t say goodbye (tonight). Cançó que obria el segon treball dels americans, Guardians of the flame, de l’any 1983.

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú