Programa #66. Dissabte 25/07/2020

25 jul., 2020 | Ràdio, Programes

el rock-òdrom

Azrael: Renacer. Després dels profunds canvis que els de Granada han patit en la seva formació, ahir divendres van presentar una nova cançó que serveix d’avançament del que serà el seu nou disc. Renacer és el seu títol i tota una declaració d’intencions. Una cançó ben potent per iniciar el repàs habitual de cada programa a les millors novetats musicals.

El Rock-Òdrom d’avui, en directe des del estudis d’Ona de Sants-Montjuïc, et punxa el millor rock dur que pots trobar a l’FM i a internet!

Per al programa d’aquesta setmana, portem el repàs a les novetats més interessants dels darrers set dies. Des del Heavy Metal dels andalusos Azrael, passant pel Heavy Metal en anglès que ens farà visitar França i Alemanya i pel Hard Rock més potent. Una primera part dedicada a compartir amb tu el millor material que acaba de sortir del forn!.

Durant la segona meitat, comentem i punxem la nova ressenya que hem publicat aquesta setmana al web, sona el grup català de la setmana que en aquesta ocasió és de la mateixa ciutat de Barcelona.

Arribant al final, celebrem que aquesta setmana, dos discos molt influents i molt coneguts, han fet trenta i quaranta anys, fent-los sonar com a cirereta del pastís.

No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram!

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Actualitat de la setmana:

  1. Azrael: Renacer. Cançó de presentació de la nova formació granadina i que serveix d’avançament del que serà el seu nou disc, encara sense data de sortida.
  2. Nightmare: Aeternam, del proper disc del mateix nom previst pel 2 d’Octubre mitjançant AFM Records.
  3. Mad Max: Talk to the moon. Segon senzill d’avançament del proper disc Stormchild Rising. El primer senzill dels alemanys al Programa #62.
  4. Perfect Plan: Time for a miracle. Segon senzill d’avançament i que dóna titol al proper disc dels suecs, previst pel 4 de Setembre mitjançant Frontiers Records. El primer senzill al Programa #62.

Més música d’El Rock-Òdrom d’avui:

  1. Templario: Vinilos, del disc 9 verdades, autoeditat el Juliol de 2019. La ressenya d’El Rock-Òdrom.
  2. Redshark: Stronger than ever, de l’EP de 2019 Evil Realm. Grup català de la setmana
  3. Pantera: Cowboys from hell. Ahir divendres va fer 30 anys de la sortida d’aquest disc.
  4. AC/DC: Back in black. Avui dissabte fa 40 anys de la sortida d’aquest disc.

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú