Novetats + Ressenya + Entrevista + Clàssic. Programa #117 Dissabte 31/7/2021

31 jul., 2021 | Ràdio, Programes

metalunya

Últim El Rock-Òdrom de la temporada!

Tanquem la temporada d’El Rock-Òdrom amb un programa que no té res d’especial. Els especials arriben a l’agost!

Avui dediquem la primera part del programa a repassar les millors novetats musicals de la setmana amb una mica de tot: heavy metal, doom. thrash, hard rock… el millor dels darrers set dies!

I durant la segona part escoltem al nou Grup Català de la Setmana tot repassant el número 6 de La Cataluña Metálica, escoltem una cançó del grup del qual hem pubicat una ressenya aquesta setmana, Trankimachine. Una altra cançó del grup que hem entrevistat, Astral Warrior, arrel del seu disc Metalunya i tanquem amb un homenatge a una altre músic que ha mort aquesta setmana.

I durant l’agost, no et perdis la sèrie de quatre capítols monogràfics que s’estan preparant. No et deixaran indiferent!

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. Robledo: Wanted Man. Cançó que dóna títol al que serà el primer àlbum de James Robledo, reconegut cantant xilè que s’estrena amb el seu projecte més personal. Previst pel 17 de setembre via Frontiers.
  2. Lucifer: Wild Hearses. Primera cançó d’avançament de IV, el nou treball d’aquesta completa banda internacional. Vam escoltar cançons del seu àlbum previ, III, al Programa 38 i al Programa 45 d’El Rock-Òdrom, entre gener i març de 2020.
  3. Prestige: Innocent. Senzill pertanyent a Reveal the ravage, l’àlbum de retorn d’aquesta banda finesa i quart de la seva carrera. Van sonar per primera vegada a El Rock-Òdrom amb una cançó del seu primer disc al Programa 7.
  4. Asphalt Lips: Hell Racer. Cançó inclosa a Video Heroes, primer àlbum d’aqest duet grec editat el passat 28 de juliol via Sonic Age Records.

Més música a El Rock-Òdrom d’avui:

  1. Trankimachine: To fall and rise again. Cançó inclosa a Stress, el segon disc d’aquest grup d’Albacete. La Ressenya d’El Rock-Òdrom.
  2. Bronce: ¡Cógelo!. Cançó que donava nom a l’EP de 1991 d’aquest grup barceloní. Seguim el número 6 de La Cataluña Metálica Ells són els nostre Grup Català de la Setmana.
  3. Astral Warrior: Virus d’amor. Cançó inclosa a Metalunya, el primer disc d’aquest grup osonenc. Aquesta setmana hem publicat una entrevista amb en Mia Campdepadrós, veu i guitarra del grup.
  4. Metal Church: Badlands. Cançó inclosa a Blessing in disguise, de 1989 i que sona en homenatge a qui hi va posar la veu, Mike Howe, mort aquesta setmana.

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú