Novetats, Ressenya, Agenda, Grup Català i Diada. Programa #122 Dissabte 11/9/2021

11 set., 2021 | Ràdio, Programes

Diada Nacional de Catalunya

Diada Nacional de Catalunya i Rock-Òdrom!

Diada Nacional de Catalunya i El Rock-Òdrom, tot en un! La casualitat del calendari ho ha volgut així i aquesta ha estat l’excusa per finalitzar el programa d’avui amb una versió heavy de l’himne de Catalunya.

Per la resta, El Rock-Òdrom d’avui és ben normal. Un bon repàs a les novetats més interessants dels darrers dies amb música arribada de tot arreu i amb treballs més que interessants!

Durant la segona metat del programa, comentem una mica la ressenya que s’ha publicat aquesta setmana al web del Senjutsu dels Iron Maiden, mencionem un concert que tindrà lloc aviat a Barcelona, tenim el nostre grup català de la setmana que avui és quelcom força peculiar i tanquem amb una versió heavy instrumental de l’himne català.

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. Guadaña: Guerreros de la tempestad. Primer senzill d’Eryteia, el quart àlbum dels de Cadis previst pel 13 d’octubre mitjançant Maldito Records.
  2. A.D. 4: Keepers of the way. Cançó inclosa a l’EP de quatre cançons d’aquest interessant grup de Nova York i editat de forma independent el passat 18 d’agost.
  3. Hitten: Ride out the storm. Segon senzill d’avançament de Triumph & Tragedy, el nou treball dels murcians previst pel 26 de novembre mitjançant High Roller Records. El primer senzill Eyes never die al Programa 113.
  4. Claymorean: Spirit of merciless time. Cançó inclosa al cinquè treball d’aquests serbis i estrenat el passat 1 de setembre. El senzill d’avançament, Hunter of the damned el vàrem escoltar al Programa 113.

Més música a El Rock-Òdrom d’avui:

  1. Iron Maiden: Stratego. Segona cançó de Senjutsu, el nou àlbum dels anglesos Iron Maiden. La Ressenya d’El Rock-Òdrom.
  2. Four Noses: Tu enfermedad. Cançó inclosa a Inmortal, el primer llarga durada dels de Mollet i que estaran tocant a la Sala Bóveda el proper 8 d’octubre. Vam entrevistar a Four Noses per la sortida de Inmortal al Programa 20.
  3. Gerlac Fité Higham: Tramuntana. Músic català que crea cançons encarregant-se de totes les facetes musicals. Ell és el nostre “grup” català de la setmana.
  4. Els Segadors. Versió instrumental i amb so de heavy metal en motiu de la Diada Nacional de Catalunya.

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú