Novetats musicals, Grup Català, Ressenya i Clàssics! | Programa 135 Dissabte 11/2/2021

11 des., 2021 | Ràdio, Programes

heavy metal radio

El Rock-Òdrom que estàveu esperant!

Una setmana més ja hi tornem a ser! Amb tota l’energia i el bon rotllo de sempre, El Rock-Òdrom d’avui et porta la millor música que pots trobar a la ràdio.

Hem arrencat amb l’habitual repàs a les millors novetats musicals dels darrers dies i hem comprovat que el metall de la península ibèrica apunta fort!

Hem escoltat el nostre grup català de la setmana, uns thrashers barcelonins que no s’estàn per ximpleries. Hem repassat la ressenya que hem publicat aquesta setmana al web i hem acabat amb dos clàssics que ens han fet d’homenatge a un músic en particular i a l’escena en general.

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. Spirits Of Fire: A second chance. Primer senzill d’Embrace the unknown, el segon àlbum de la banda que ha substituït a la veu a en Ripper Owens i hi ha posat a en Fabio Lione. Previst pel 18 de febrer amb Frontiers Music.
  2. Blackhearth: The wrath of God. Cançó que dóna nom al segon àlbum d’aquest grup basc i que va sortir el passat 1 de desembre.
  3. Monasthyr: Complice de traición. Senzill d’avançament d’Eterno Linaje, el seu segon LP, previst pel 18 de gener via Maldito Records.
  4. Rosa Negra: Perros viejos. Cançó inclosa al quart àlbum de Rosa Negra, Maadre, sortit en digital el dia 1 i en físic aquesta setmana. Crònica roda de premsa presentació del disc.

Més música a El Rock-Òdrom d’avui:

  1.  Estertor: Nocturnal Strigoi. Cançó inclosa a Tales from the ancient grave, el segon disc dels de Barcelona que va sortir el passat 26 de novembre. Els Estertor són el grup català de la setmana a El Rock-Òdrom d’avui.
  2. Nova Era: Run for your life. Cançó inclosa a The curse, l’últim disc del grup encapçalat pel José Rubio. La Ressenya d’El Rock-Òdrom.
  3. Pantera: Power Metal. Aquesta setmana ha fet 17 de l’assassinat de Dimebag Darrel.
  4. Metal Inquisitor: Thane of cawdor. El grup alemany ha anunciat aquesta setmana que ho deixen estar degut a la maleïda pandèmia.

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú