Programa nº 151 | Novetats musicals, Grup Català de la Setmana, Ressenyes – Dissabte 30/04/2022

30 abr., 2022 | Ràdio, Programes

El Rock-Òdrom d’avui és enllaunat!

A Ona De Sants estem d’obres. Ja fa al voltant d’un parell de mesos que vam haver de marxar del local històric del carrer Premià per traslladar-nos a una nova ubicació al carrer Melcior De Palau nº 70, també al barri de Sants de Barcelona.

Tot just ara fa una setmana que hem desmuntat l’antena FM (a l’espera de poder tornar a emetre des del 94.6 ben aviat) i des del dia 25 d’abril estem fent obres al local per disposar d’un nou estudi des del qual realitzar i emetre la programació de la ràdio.

Aquest procés de transició implica un temps d’interinatge però l’espera pagarà la pena. L’emissora local més veterana de la ciutat de Barcelona tornarà renovada i a emetre plena de força d’aquí a poquet temps.

Mentrestant, he aprofitat la tecnologia per a fer un El Rock-Òdrom casolà que conserva l’essència dels programes habituals enregistrats i emesos a la ràdio en directe cada dissabte.

A El Rock-Òdrom d’avui, fem el repàs a les novetats musicals més interessants, recuperem la secció del nostre grup català de la setmana i fem una ullada algunes de les ressenyes que darrerament hem publicat al web.

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. MSG: Universal. El nou disc del guitarrista Michael Schenker sortirà el 27 de maig via Atomic Fire Records. Avui hem escoltat un dels seus senzills d’avançament, A king has gone.
  2. SKULL FIST: Paid In Full. El quart àlbum dels canadencs va sortir el passat 22 d’abril. Escoltem la cançó Madman.
  3. RIOT CITY: Electric Elite és el títol que durà l’esperadíssim segon àlbum de la banda. El passat dia 27 van estrenar un primer senzill d’avançament, Ghost of reality.
  4. AMBUSH: Barabbas és el nou senzill en vinil de 7 polzades dels suecs, sortit ahir dia 29 mitjançant High Roller Records.

Més música a El Rock-Òdrom d’avui:

  1. NOISEDROME: Nue (Quimera). Després d’anys de silenci, els de Mollerussa tornen amb aquest nou disc cantat íntegrament en català. Escoltem la cançó Foc a l’obaga. Els Noisedrome són el grup català de la setmana a El Rock-Òdrom d’avui.
  2. TALAIOT: Repressió I Revolta. La Ressenya d’El Rock-Òdrom.
  3. THORMËNT: Awakening Thunder. La Ressenya d’El Rock-Òdrom.
  4. MORTAL MAZE: Mortal Maze. La Ressenya d’El Rock-Òdrom.

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú