Programa nº 157 | Novetats, RockFest, Crònica, Ressenya, Grup Català i Clàssicàs! | Dissabte 25/06/2022

25 juny, 2022 | Ràdio, Programes

urgila animals perillosos

Canya per un tub!

Un nou dissabte i un nou El Rock-Òdrom amb la millor música!

Avui hem començat fent un repàs a les millors novetats musicals de la setmana, amb espai per a veterans de l’escena i debutants a parts iguals.

Durant la segona part del programa, hem desvetllat el nom de la guanyadora del CD d’Anzestra, els nostres convidats de la setmana passada, s’han dit quatre coes del Rock Fest, hem comentat la nostra crònica del concert de divendres passat a Bóveda amb Redshark, Löanshark i Savaged, una nova ressenya, el grup català de la setmana i un classicàs que podrem veure (si no falla res) al Rock Fest la setmana que ve.

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. MEGADETH: The Sick, The Dying And The Dead és el nom que durà el setzè àlbum del grup del Dave Mustaine. Escoltem el primer senzill, We’ll be back.
  2. MECHANIC TYRANTS: Meanhattan és el primer treball d’aquest nois de Nuremberg, un EP de 3 cançons + 1 versió de Kansas. Escoltem la cançó Granada..
  3. TAILGUNNER: Crashdive. Son molt joves però aquests anglesos sonen rebé! Escoltem la cançó que dóna nom al seu primer EP.
  4. STRYPER: To The Call és el primer senzill del que serà el catorzè àlbum d’estudi dels americans i que està previst per finals d’any..

Més música a El Rock-Òdrom d’avui:

  1. TIERRA SANTA: Destino. La Ressenya d’El Rock-Òdrom.
  2. URGILA: Animals Perillosos és el nom del primer disc d’aquest grup de Valls que ha estat el nostre grup català de la setmana.
  3. MERCYFUL FATE: Melissa. El primer LP dels danesos, a més de ser collonut, fou una gran influència per sub estils del heavy metal. Els punxem al programa en motiu de la seva propera participació al Barcelona Rock Fest.

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú