Programa nº 181 | Novetats, Grup Català, Crònica i l’Anàlisi de la Paula del Fear Of The Dark | Dissabte 17/12/2022

17 des., 2022 | Ràdio, Programes

fear of the dark

Tanquem l’any amb Fear Of The Dark!

Fear Of The Dark és el disc que la Paula ha escollit per comentar en el que és el darrer programa d’aquest 2022. Els propers dissabtes cauen en Nit Bona i Cap d’any, o sigui que millor ja ens tornem a veure després de Reis.

A El Rock-Òdrom d’avui hem obert escoltant algunes de les millors novetats musicals de la setmana, tenim nou grup català de la setmana, un cop d’ull a la crònica dels Trust que hem publicat al web aquesta setmana i tanquem l’any amb el comentari que la Paula Cerulla ens fa de l’ultim disc que e Bruce Dickinson va enregistrar amb els Iron Maiden el 1992 abans de fotre el camp, el Fear Of The Dark.

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. HEADON: Éxodo serà el quart elapé d’aquesta banda murciana. Ja ens han presentat el primer senzill d’avançament, Libérate. Aquí tens a ressenya que vam publicar del seu tercer àlbum, Génesis.
  2. HAUNTED GODS: Threshold. El grup del Bages ha presentat aquesta setmana el primer avançament del que serà el seu tercer treball d’estudi. Els Haunted Gods van ser Grup Català de la Setmana al Programa 142.
  3. GATEKEEPER: From Western Shores serà el nou àlbum d’aquest grup canadenc de metall èpic. El primer senzill és Exiled King.

Més música a El Rock-Òdrom d’avui:

 

  1. BARBABLANCA: He vist la llum estava inclosa al seu únic treball, Un tro a la nit. Els Barbablanca són el Grup Català de la Setmana a El Rock-Òdrom d’avui.
  2. TRUST: Antisocial. La Crònica d’El Rock-Òdrom.
  3. IRON MAIDEN: Fear Of The Dark. L’anàlisi de la Paula.

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú