Programa nº 196 | Novetats musicals, Grup català de la setmana, Crònica i el Comentari de la Paula! | Dissabte 29/04/2023

29 abr., 2023 | Ràdio, Programes

el rockodrom

Una setmana més d’El Rock-Òdrom!

Com cada dissabte a les 13h, les ones de la FM tremolen en sentir que El Rock-Òdrom torna a tronar ben fort.

Avui hem tingut una mica de tot durant el repàs a les millors novetats musicals de la setmana: Hard Rock, Heavy Metal, Speed, Thrash… un menú ben variat!

Hem anat fins a Sabadell per escoltar al nostre grup català de la setmana, una penya que feia bon Thrash i que van estar actius cinc anys entre el 2010 i el 2015.

Hem repassat els continguts publicats aquesta setmana al web: La ressenya que l’Hugo ens ha fet del nou disc dels Avalanch, i la crònica de l’Olga sobre el concert dels Gigatrón a la sala Bóveda el passat 14 d’abril.

I, com no, hem tancat amb la súper secció de la Paula qui, aquesta setmana, ens ha comentat la segona part de l’Òpera-Metall d’Avantasia.

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. SKINHER: Heartstruck és l’àlbum debut d’aquesta banda grega de Heavy Rock que va sortir el passat 21 d’abril. Escoltem la cançó que obre el disc, You are next!.
  2. AMORIELLO: Electric Metal Man és el nou senzill del músic Thomas Amoriello qui, de nou, s’ha rodejat d’excel·lents col·legues  per enregistrar aquesta nova cançó.
  3. CRUEL FORCE: At The Dawn Of The Axe és el nou senzill en 7 polzades d’aquesta banda d’Alemanya. Canya sense miraments!.
  4. STILLNESS: Culto A La Nada és el nou senzill del thrashers de Torrejón.

Més música a El Rock-Òdrom d’avui:

  1. REEK: Necrogenesis és l’àlbum del 2014 i del qual escoltem una cançó que ens serveix per representar a aquest grup de Sabadell actiu entre 2010 i 2015. Els Reek són el nostre grup català de la setmana.
  2. GIGATRÓN. La Crònica d’El Rock-Òdrom sobre e seu concert el 14 d’abril a Bóveda.
  3. AVANTASIA: The Metal Opera part 2. El comentari de la Paula.

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú