Programa nº 232 | Novetats, Agenda, Grup Català de la Setmana i Rock en femení! | Dissabte 9/3/2024

9 març, 2024 | Ràdio, Programes

el rockodrom

Avui tanquen les dones!

Com que el cap de setmana passat me’n vaig anar al camp a collir floretes, ara feia quinze dies que no feia El Rock-Òdrom i en tenia moltes ganes!

Malauradament, la Paula Cerulla, la nena més heavy de Sants, s’ha refredat i no ha pogut venir. Tanmateix, El Rock-Òdrom d’avui ha estat trepidant!

Hem escoltat algunes de les novetats més interessants de la setmana que no han passat per Invincible Shield dels Judas Priest, ja que això segur que ja ho escoltareu en qualsevol alta banda. Hem estat a Barakaldo, a Xile, a Itàlia i a Alemanya gaudint de la bona música!

Hem repassat alguns concerts que tindran lloc properament a Barcelona i hem descobert a una nova banda que ha estat el nostre grup català de la setmana.

Per acabar, com que ahir va ser 8-M, dia de la dona treballadora, hem tancat amb dues bandes on elles són les protagonistes.

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. VHALDEMAR: Sanctuary Of Death serà el setè àlbum dels bascos i sortirà el 9 de maig. El primer senzill d’avançament és Old kings visions Part VII.
    Vam escoltar el seu disc anterior del 2020, Straight To Hell, als programes 54, 63 i 75.
  2. HEXTAR: Doomsayer serà el primer LP d’aquesta banda italiana. El treurà Dying Victims Productions el 24 de maig i el primer senzill és Nothing is eternal.
  3. CRITICAL DEFIANCE: The Search Won’t Fall serà el tercer àlbum d’aquesta banda xilena de Thrash Metal. El treurà Unspeakable Axe Records el 22 de març i avui n’escoltem el primer senzill, Absolut.
  4. LUCIFUGE: Hexensabbat serà el 6è àlbum d’aquesta banda alemanya a Blackened Thrash. El treurà Dying Victims el 24 de maig i n’escoltem el senzill Into eternal sleep.

Més coses a El Rock-Òdrom d’avui:

  1. Agenda de concerts amb Whiping, Reaktion, Mala Bestia, Mala Hostia, Pycaya, Acromizer i Zeit.
  2. Grup català de la Setmana: Avui coneixem a la banda barcelonina Leyendarian.
  3. En motiu del dia de la dona, tanquem el programa amb dues bandes on elles són les protagonistes. LIZZIES i AMARO.

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú