Programa #62. Dissabte 27/06/2020

27 juny, 2020 | Ràdio, Programes

el rock-òdrom

El Lazarillo de Tormes, nou senzill d’avançament del proper disc de Saurom, entre les novetats de la setmana.

El Rock-Òdrom d’avui, en directe des del estudis d’Ona de Sants-Montjuïc, et punxa el millor rock dur que pots trobar a l’FM i a internet!

Per al programa d’aquesta setmana, portem el repàs a les novetats més interessants de la setmana. Des del Hard Rock suec més elegant, passant per l’estrena del nou senzill dels reis del heavy cristià, passant per l’Speed Metal alemany i, com dèiem al titular, El lazarillo de Tormes, cançó presentada ahir a la xarxa, del que serà Música, el nou disc dels gaditans Saurom. Una primera part dedicada a repassar les millors novetats dels darrers set dies!.

Durant la segona meitat, avui comentem les dues ressenyes que hem publicat al web al llarg de la setmana: D’una banda, el segon disc dels madrilenys Bridge to nowhere i, de l’altra, l’èpic tercer treball dels anglesos Risen Prophecy.

Com no, també tenim espai pel grup català de la setmana, anant-nos-en en aquesta ocasió fins a Sabadell per escoltar un grup dels 80 i acabem amb un clàssic que és tot un torpede!

No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram!

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Actualitat de la setmana:

  1. Perfect Plan: Better walk alone, del proper segon disc dels suecs titolat Time for a miracle, previst pel 4 de Setembre mitjançant Frontiers Records.
  2. Stryper: Blood from above, del proper disc dels californians Even the devil belives, previst també pel 4 de Setembre mitjançant Frontiers Records.
  3. Mad Max: Hurricaned, del proper disc Storm Child, previst pel 21 d’Agost mitjançant SPV/Steamhammer.
  4. Saurom: El lazarillo de tormes, del proper disc dels andalusos Saurom anomenat Música i previst pel 4 de Desembre de 2020.

Més música d’El Rock-Òdrom d’avui:

  1. Bridge To Nowhere: Walking on the stars, del segon disc dels madrilenys i anomenat Divine tragedy. La Ressenya d’El Rock-Òdrom.
  2. Risen Prophecy: Eternity in script, del tercer disc dels anglesos anomenat Voices from the dust. La Ressenya d’El Rock-Òdrom.
  3. Eleazar De Wörms: Grito en la niebla, del disc de mateix nom gravat el 1988 i no editat fins 2016. Grup català de la setmana.
  4. Accept: Fast as a shark, del Restless and wild de 1982.

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú