Programa #74 Dissabte 19/09/2020. 40 anys del Blizzard of Ozz

19 set., 2020 | Ràdio, Programes

el rock-òdrom

Blizzard of Ozz, el primer disc en solitari de l’Ozzy Obourne, farà demà 20 de Setembre de 2020 quaranta anys de la seva sortida. El temps passa volant i pocs esperaven que el Madman arribés viu a la tercera dècada del segle XXI però, amb millor o pitjor salut, aquí segueix una de les icones del Heavy Metal. El clàssic d’avui a El Rock-Òdrom, correspon doncs a Crazy train, una de les cançons més conegudes de Blizzard of Ozz.

El Rock-Òdrom d’avui, en directe des del estudis d’Ona de Sants-Montjuïc, et punxa el millor rock dur que pots trobar a l’FM i a internet!

En el nostre habitual repàs a les novetats més interessants dels darrers set dies, a més de recordar el Blizzard of Ozz, fem sonar tot un grapat de bones noves cançons de heavy metal! Una primera part dedicada a compartir amb tu el millor material que acaba de sortir del forn!.

Durant la segona meitat, escoltarem un tema de la ressenya publicada aquesta setmana al web, sona el grup català de la setmana i acabem el programa amb dos clàssics, el mencionat del Blizzard of Ozz i un temasso d’uns escocesos del 1973.

No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram!

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Actualitat de la setmana:

  1. Night: Shadow Gold, del recent quart disc dels suecs anomenat High tides, distant skies, editat per The Sign Records el passat 11 de Setembre.
  2. Megaton Sword: Verene, del disc Blood hails steel, Steel hails fire, amb data prevista de sortida el 13 de novembre de 2020.
  3. Ravage: Amazon burning, del proper EP The worldwide resistance.
  4. Saedín: Mala hierba. Segon senzill d’avançament del disc Entre ríos, previst pel 28 de setembre mitjançant Demons Records. El primer senzill, Entre ríos, al Programa #72.
  5. Evildead: The descending, del proper disc United $tate$ of Anarchy previst pel 30 d’octubre mitjançant Steamhammer.

Més música d’El Rock-Òdrom d’avui:

  1. Star Mafia Boy: Killerkool, cançó que dóna títol al desè àlbum del músic madrileny. La Ressenya d’El Rock-Òdrom.
  2. Metrakillator: Heavy Metal King. Grup català de la setmana.
  3. Ozzy Osbourne: Crazy train. Quaranta anys de la sortida del Blizzard of Ozz.
  4. Nazareth: This flight tonight del disc de 1973 Loud ‘n’ proud.

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú