Programa #77. Dissabte 10/10/2020: Adéu a Eddie Van Halen

10 oct., 2020 | Ràdio, Programes

eddie van halen

Eddie Van Halen passarà a la història com a un dels guitarristes de rock més influents de tots els temps. Va saber extreure del seu instrument noves sonoritats gràcies a l’experimentació constant i a la seva depurada tècnica, essent una referència clau per a milers de guitarristes posteriors. Ell “va inventar” el tapping, una manera de tocar que ha esdevingut un senyal d’identitat dins el món del heavy metal. En homenatge a Eddie Van Halen, tancarem el programa d’avui amb una cançó del primer disc de la banda de la seva vida.

El Rock-Òdrom d’avui, en directe des del estudis d’Ona de Sants-Montjuïc, et punxa el millor rock dur que pots trobar a l’FM i a internet!

En el nostre habitual repàs a les novetats més interessants dels darrers set dies, no sonarà la nova cançó dels AC/DC perquè per això ja hi és Rock FM. Tindrem heavy metal, metall simfònic, progressiu… Una primera part dedicada a compartir amb tu el millor material que acaba de sortir del forn!.

Durant la segona meitat, tindrem la ressenya que hem publicat aquesta setmana, el grup català que esdevé alhora un record a un altre guitarrista mort recentment i acabarem amb l’esmentat homenatge a l’Eddie Van Halen.

No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram!

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. Arrayan Path: A Silent Masquerade, del proper disc The Marble Gates to Apeiron, previst pel 27 de novembre mitjançant Pitch Black Records .
  2. Epica: Abyss of time – Coundown to singularity. Senzill d’avançament del nou disc dels holandesos, Omega, previst pel 26 de febrer del 2021 mitjançant Nuclear Blast.
  3. Fates Warning: Now comes the rain. Segon senzill del proper disc del americans, Long day good night, previst pel 6 de novembre mitjançant Metal Blade. El primer senzill al Programa #71.
  4. Byfist: Unconscious Suicide, del recent disc In the end, editat per Pure Steel Records el passat 25 de setembre.

Més música d’El Rock-Òdrom d’avui:

  1. Espiral: Cuando vuelve el sol. Cançó que dóna títol al quart disc del grup de Ceuta. La Ressenya d’El Rock-Òdrom.
  2. Mojinos Escozíos: Los cochinos. Cançó del disc Semos los Mojinos Escozíos i que fa d’homenatge al seu guitarrista Juan Ramon Artero “Chicho”. Ells són el Grup Català de la Setmana.
  3. Van Halen: I’m the one del disc de 1978 Van Halen. En homenatge al guitarrista Eddie Van Halen.

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú