Programa #82 Dissabte 14/11/2020: Novetats + Ressenyes + 35 anys de Diabolicca

14 nov., 2020 | Ràdio, Programes

diabolicca

35 anys de la sortida de Diabolicca.

Diabolicca, el segon àlbum dels Ángeles del infierno, es el seu disc més potent, més enfurismat i més trenca closques de tota la seva discografia. Diabolicca és, potser, el primer disc de Speed Metal que va sortir a l’estat doncs, tot i que uns Muro encara en bolquers ja havien enregistrat alguna maqueta i dins l’escena undergroud podem trobar alguna gravació molt primitiva, va ser Diabolicca el disc que va donar plena visibilitat a l’estil a Espanya.

Per tant, cançons com Fuera de la ley, Con las botas puestas, Vivo o Muerto o la mateixa Diabolicca amb la que tanquen el disc, ens mostraven a els Ángeles del infierno més potents fins aleshores… i que mai més tornariem a veure amb aquesta potència.

Per bé o per mal, els cants de sirena del mercat americà van fer que els de Sant Sebastià reorientessin en els següents discos la seva música cap a un Hard Rock més accessible que, tot i parir grans èxits, ens va privar de gaudir-los amb la força que transmet Diabolicca.

Així doncs, ara que Diabolicca acaba de celebrar 35 anys, tancarem El Rock-Òdrom d’avui amb una cançó d’aquest inmens disc dels Ángeles del infierno.

D’altra banda i com ve sent habitual, farem el nostre pertinent repàs a les millors novetats de la setmana (amb força presència de Hard Rock i de Power Metal), comentarem les dues darreres ressenyes que hem publicat al web i tindrem grup català de la setmana, uns barcelonins dels quals punxarem una cançó del seu primer treball.

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. Thunder: Last one out turn off the lights. senzill d’avançament del que serà el nou disc dels britànics, All the right noises, previst pel 20 de març de 2021.
  2. Stan Bush: Born to fight. Cançó pertanyent al 14è disc d’aquest músic de rock melòdic, previst pel 20 de Novembre i que es dirà Dare to dream.
  3. Iron Savior: Souleater. Segon senzill d’avançament de Skycrest, el 13è àlbum dels alemanys, previst pel 4 de desembre mitjançant AFM Records.
  4. Dragony: Gods of war. Senzill d’avançament de Viribus Unitis, quart disc d’aquests power metalers austríacs.

Més música d’El Rock-Òdrom d’avui:

  1. Alyanza: Star of heaven. Segona cançó de l’àlbum d’aquests badalonins Life, Human…. La Ressenya d’El Rock-Òdrom.
  2. Game: Fake news. Cançó que dóna títol al nou disc del grup de Móstoles. La Ressenya d’El Rock-Òdrom.
  3. Astral Warrior: Guerrer de foc, del disc Metalunya, sortit el novembre de 2019. Grup català de la setmana.
  4. Ángeles del infierno: Fuera de la ley. 35 anys de la sortida del disc Diabolicca.

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú