Programa #87 Dissabte 19/12/2020 Gràcies per tot i fins aviat!

19 des., 2020 | Ràdio, Programes

fins aviat

Fins aviat El Rock-Òdrom maníacs!!

Fins aviat! l’últim El Rock-Òdrom de l’any ja arribat. Aprofito aquestes línies per agrair a qui les llegeixi (i a qui no, també) que dediqueu 1 hora a la setmana del vostre temps a escoltar aquest programa de rock dur i heavy metal.

Per a mi, fer el programa de ràdio i tot el que envolta El Rock-Òdrom és una afició que em demana força dedicació però que faig amb entusiasme. És per això que em fa feliç saber que gaudiu d’aquest espai.

El 2020 ha estat un any molt complicat. No només per la maleïda pandèmia si no perquè també vaig patir un greu problema de salut només arrencar l’any que em podria haver costat la vida, per això agraeixo a la bona sort poder seguir fent el que més m’agrada.

Avui tanquem l’any amb un programa normal, és a dir, el repàs a les millors novetats de la setmana, la ressenya, el grup català i un parell d’elements nadalencs per acabar.

Ens tornarem a trobar el diumenge 3 de gener a les 17:00 dins el marc de La Maratona d’Ona de Sants. Durant La Maratona, l’emissora emet programació en directe des del 3 de gener a les 5 de la tarda fins el dimarts 5 a les 23:59 en col·laboració de tots els companys de la ràdio.

Dins el marc de La Maratona, El Rock-Òdrom oferirà un especial de quatre hores de durada on es repassarà el bo i millor de 2020. Un any on, malgrat tot, han sortit discassos que ens han alegrat l’existència i que repassarem àmpliament.

Així doncs, moltes gràcies per tot i fins aviat! No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. Opera Magna: ¿Qué es? Versió en castellà de What’s this?, cançó composada per Danny Elfman per a la banda sonora de Malson abans de Nadal, la pel·licula de Tim Burton.
  2. The Faithless: Sweet dream. Senzill de presentació de Reflections on the blue side, tercer disc del grup de Vitòria i que sortirà al gener mitjançant Demons Records.
  3. Eco: Éxodo. Segon senzill de los años del silencio, disc que suposa el retorn dels asturians després d’aquell Réplica de 2007. L’àlbum té previst ser llançat l’abril de 2021.
  4. Injector: Dreadnought race. Cançó pertanyent al recent disc Hunt of the rawhead, sortit ahir divendres 18 de desembre mitjançant Art Gates Records. El primer senzill del disc va sonar al Programa #84.

Més música d’El Rock-Òdrom d’avui:

  1. Jorge Salán: Es momento de luchar, del disc editat el 13 de novembre mitjançant A new label, Tempus. La Ressenya d’El Rock-Òdrom.
  2. Tigres de metal: Huye del desastre. Cançó pertanyent a la maqueta enregistrada pel grup barceloní l’any 1982. Grup català de la setmana.
  3. Blind Guardian: Merry Xmas Everybody. Versió que els alemanys han fet del clàssic dels americans Slade en motiu de les festes nadalenques.
  4. Obús: Jingle Bells. Rar enregistrament realitzat el 28 de desembre de 1982 durant un concert ofert al Pabellón de deportes del Real Madrid.

 

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú