Programa #84 Dissabte 28/11/2020 El Heavy Metal és ben viu

28 nov., 2020 | Ràdio, Programes

heavy metal

El Heavy Metal és ben viu!!

Heavy Metal vol dir metall pesat. Una expressió que va començar a emprar-se a finals dels anys 60 per referir-se a un determinat so que va esclatar amb tota la seva força amb l’arribada dels anys vuitanta del segle passat.

Malgrat la popularitat del heavy metal assolí el seu zènit en aquella dècada, actualment veterans i novells estan parint discos i cançons que si haguessin sortit fa 30 o 40 anys, avui serien clàssics d’or.

Tot i que la crisi sanitària, econòmica i cultural que estem travessant és de proporcions inimaginables a principis d’any, l’empenta i el talent segueixen sumant forces i regalant-nos grans cançons mes rere mes.

No sabem quan arribarà el moment en que, de manera efectiva, podrem tornar a gaudir de la música en directe tal i com ho férem fins al març passat però, sens dubte, els aficionats al gènere no podem fer res més que donar les gràcies als músics per tot el que ens aporten.

Així doncs, avui El Rock-Òdrom el centrem en repassar la fornada de bones novetats que vindran o que acaben de sortir al mercat. Des del Hard Rock suec, fins a Thrash Metal més rude d’uns catalans, passant pel heavy metal, l’speed metal i fins i tot el doom metal..

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. Alien: Night of fire. Del recent disc Into the future, sortit ahir 27 de novembre mitjançant el segell AOR Heaven.
  2. Sainted Sinners: Same ol’ song. Senzill d’avançament de Unlocked & Reloaded, previst pel 4 de desembre mitjançant El Puerto Records.
  3. Roadwolf: Unchain the wolf. Cançó que dóna títol al primer LP d’aquests austríacs. Sortit ahir 27 de novembre mitjançant Metalizer Records.
  4. Injector: March to kill. Senzill d’avançament de Hunter of the rawhead, previst pel 18 de desembre mitjançant Art Gates Records.
  5. Wasted Militia: From the frontier to the grave. Cançó que forma part del primer LP d’aquesta gent de Salou, The frontier awaits, aparegut dissabte passat 21 de Novembre. Grup català de la setmana.
  6. Viking Queen: Hammer of the gods. Cançó que dóna títol al primer àlbum d’aquests noruecs aparegut el 15 d’octubre.
  7. Ecclesia: Vatican III. Del disc De eclesiae universalis, primer LP d’aquests francesos sortit el 13 de novembre.
  8. Kramp: Speed of light. Del disc Gods of death que ha vist la llum aquest dimecres 25 de novembre. Hem escoltat altres cançons d’aquest disc dels Kramp al Programa #67 al Programa #73 i al Programa #81.
  9. AC/DC: Realize. Cançó pertanyent al nou disc dels australians Power Up. La ressenya d’El Rock-Òdrom.

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú