Boni de Barricada ens ha deixat. Programa #88 Dissabte 9/1/2021

9 gen., 2021 | Ràdio, Programes

boni barricada

Adéu a en Boni de Barricada.

Qui fou una de les veus i guitarrista dels rockers navarresos, Francisco Javier Hernández Larrea, altrament conegut com Boni de Barricada, ha mort als 58 anys víctima del càncer de laringe que patia des de 2018. Va ser ahir 8 de gener i a El Rock-Òdrom d’avui el volem homenatjar tancant el programa amb una de les cançons de Barricada més conegudes i a la qual ell hi va posar la seva personal veu.

El primer El Rock-Òdrom de l’any comença amb l’habitual repàs a les millors novetats metàl·liques d’arreu del planeta, des del continent americà fins a La Manxa castellana, escoltem el millor Heavy Metal i Thrash d’arreu.

Durant la segona part, escoltem el grup català de la setmana, fent referència al número 4 del fanzine La Cataluña Metálica, recordant a un grup barceloní de heavy que va treure 3 maquetes durant els anys 90 del segle passat.

I per acabar, recordem a Alexi Laiho, veu, guitarrista i fundador dels finesos Children of Bodom, i a en Boni de Barricada, morts tots dos aquesta mateixa setmana.

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. Iron Spell: Exciter. Senzill d’avançament del proper nou EP dels xilens, Live magic after midnight, previst per a principis d’aquest 2021.
  2. Midnight Spell: Lady of the moonlight. Cançó de presentació de Sky Destroyer, el primer LP d’aquest grup de Florida, editat de forma independent ahir 8 de gener.
  3. Saber: Without Warning. Cançó que dóna títol al primer LP d’aquest angelins i estrenat l’1 de gener..
  4. Angelus Apatrida: Indoctrinate. Segon senzill de presentació del que serà el 7è disc dels thrashers manxecs, l’homònim An-je-lus A-pa-tri-da previst pel 5 de febrer mitjançant Century Media. El primer senzill, Bleed the crown, al Programa #83.

Més música d’El Rock-Òdrom d’avui:

  1. Axter: Piel de lobo. Cançó que donava títol a la segona maqueta d’aquest grup barceloní, editada l’any 1992. Grup català de la setmana i inclòs al número 4 del fanzine La Cataluña Metálica.
  2. Children Of Bodom: Follow the reaper. Cançó que donava títol al tercer disc dels finesos. Sona en homenatge a Alexi Laiho, fundador del grup, mort aquesta setmana als 41 anys.
  3. Barricada: No hay tregua. Segona cançó d’aquest disc de 1986, el tercer dels navarresos, en record i homenatge al guitarrista i veu de Boni de Barricada.

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú