Novetats musicals, Ressenya, Grup Català i Clàssics! Programa #127 Dissabte 16/10/2021

16 oct., 2021 | Ràdio, Programes

el rockodrom

El Rock-Òdrom arriba carregat de bona música!

Ja tenim un nou programa un dissabte més i, com no podria ser d’altra forma, arriba carregat de bona música.

Pel Rock-Òdrom d’avui ha estat difícil fer la tria de la selecció de les millors novetats musicals i han hagut de quedar fora algunes cançons de recents treballs interessants. No obstant, aquí només trobareu el millor del milloret i aquesta setmana tenim el millor heavy metal que ningú més us pot oferir.

Durant la segona part del programa informem del nom del guanyador del sorteig del CD dels nostres convidats de la setmana passada, Löanshark. Moltes gràcies a tots per participar!

A més a més, escoltem una cançó del disc del qual hem publicat ressenya aquesta setmana, tenim nou grup català de la setmana seguint el número 7 de La Cataluña Metálica i acabem amb clàssics del heavy neerlandès.

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

 1. Crazy Lixx: Rise Above. Segon senzill d’avançament de Street Lethal, el vuitè àlbum de la banda sueca de hard rock que veurà la llum el 5 de novembre via Frontiers Music.
 2. Tokyo Blade: I’m unbroken. Primer senzill de Fury, l’onzè disc dels veterans anglesos que té com a data prevista de sortida el 21 de gener del 2022 via Dissonance Productions.
 3. Rosa Negra: Los caballeros de la corte del rock és el segon senzill de Madre, el quart disc dels veterans madrilenys que veurà la llum properament.
 4. Nightstryke: Children of the stars. Avançament del proper EP d’aquests finesos que practiquen heavy d’arrel clàssica. El seu primer àlbum, Night of the storm, el vam conèixer al Programa 79 d’El Rock-Òdrom d’octubre de 2020.

Més música a El Rock-Òdrom d’avui:

 1. Atlantean Kodex: Lion of Chaldea, del tercer disc dels alemanys The course of empire. La Ressenya d’El Rock-Òdrom.
 2. Eau De Cactus: Coge tus cosas. Cançó de la seva maqueta de 1994. Els Eau De Cactus estan inclosos a La Cataluña Metálica Vol 7 i són el grup català de la setmana a El Rock-Òdrom d’avui.
 3. Hardware:Halley’s Arrival. Cançó que obria Heavy Nights, l’únic treball (1988) d’aquests neerlandesos.

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

2 Comentaris

 1. Frank LT

  Que alegría oír de nuevo a los míticos Rosa Negra. Por cierto el nuevo guitarra es de Cartagena y Tony el cantante y compositor de Almería.
  Un fuerte abrazo desde el Mar Menor.

  Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú