Programa #61. Dissabte 20/06/2020

20 juny, 2020 | Ràdio, Programes

el rock-òdrom

El Rock-Òdrom conté el repàs a les millors novetats, comentem la nova ressenya i l’entrevista publicades al web, i el clàssic!

El Rock-Òdrom d’avui, en directe des del estudis d’Ona de Sants-Montjuïc, et punxa el millor rock dur que pots trobar a l’FM i a internet!

Per al programa d’aquesta setmana, tenim des del Power Metal de veterans de l’escena germana fins al Hard Rock d’uns barcelonins. Fem sonar la cançó que ha servit per donar a conèixer un nou grup de Madrid que ha nascut després de la marxa del grup matriu de dos dels seus membres. Una primera part dedicada a repassar les millors novetats dels darrers set dies!.

Durant la segona meitat, comentem la ressenya que hem publicat del disc dels italians Heimdall així com l’entrevista als Death and Legacy i acabem amb una sèrie de clàssics que sonaran amb delit a les vostres oïdes..

No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram!

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Actualitat de la setmana:

  1. Primal Fear: I’m alive, del disc Metal Commando, previst pel 24 de juliol mitjançant Nuclear Blast. Un altre avançament d’aquest disc al Programa #56.
  2. Unleash The Archers: Abyss. Single que dóna nom al proper disc dels canadencs. Previst pel 21 d’Agost mitjançant Napalm Records.
  3. Runa Llena: Un nuevo comienzo. Cançó de presentació del nou grup creat pels guitarristes Frank i Carlitos un cop van avandonar Mägo de Oz.
  4. Big Mouthers: Poisoned road. Cançó d’avançament del que serà New Now, el segon disc dels barcelonins. Grup català de la setmana.

Més música d’El Rock-Òdrom d’avui:

  1. Death And Legacy: Salvation, del disc Inferno. Entrevista amb Death And Legacy.
  2. Heimdall: Hard As Iron, del disc homònim de 2004. La Ressenya d’El Rock-Òdrom.
  3. Rhasody: Dawn Of Victory. Del disc homònim d’Octubre del 2000. Ja és un clàssic!
  4. Barón Rojo: Tierra de vándalos, del disc Metalmorfosis de 1983.

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú