Programa #67. Dissabte 01/08/2020

1 ag., 2020 | Ràdio, Programes

el rock-òdrom

Alcatrazz: Born Innocent. Finalment, ahir 31 de juliol va sortir l’esperat disc de retorn del grup de Los Ángeles després de gairebé 35 anys sense treure disc. Amb bona part de la formació original i encapçalats per la veu d’en Graham Bonnet, els Alcatrazz obren el repàs a les millors novetats de la setmana.

El Rock-Òdrom d’avui, en directe des del estudis d’Ona de Sants-Montjuïc, et punxa el millor rock dur que pots trobar a l’FM i a internet!

En el nostre habitual repàs a les novetats més interessants dels darrers set dies, a més del bon Hard Rock dels Alcatrazz, portem Speed Metal madrileny d’un grup molt jove, Heavy Metal d’uns veteraníssims anglesos i l’elegància d’uns incombustibles americans.  Una primera part dedicada a compartir amb tu el millor material que acaba de sortir del forn!.

Durant la segona meitat, comentem i punxem la nova ressenya que hem publicat aquesta setmana al web, sona el grup català de la setmana que en aquesta ocasió és de la Verneda, a la mateixa ciutat de Barcelona.

Arribant al final, comparteixo una nova entrada de la meva col·lecció particular i acabem amb un clàssic super potent!!

No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram!

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Actualitat de la setmana:

  1. Alcatrazz: Born Innocent. Cançó que dóna títol a l’esperat nou disc de retorn dels americans i que va sortit ahir 31 de Juliol mitjançant Silver Lining Music. Els dos senzills d’avançament d’aquest disc, al Programa #60 i al Programa #54
  2. Kramp: Speed of light. Cançó d’avançament del proper treball dels madrilenys, Gods of death. Encara sense data de sortida.
  3. Raven: Top of the mountain, del proper disc Metal City, pervist pel 18 de gener de 2021 mitjançant SPV/Steamhammer.
  4. Stryper: Make love great again, segon senzill del proper disc Even the devil belives, previst pel 4 de Setembre mitjançant Frontiers Records. El primer senzill al Programa #62.

Més música d’El Rock-Òdrom d’avui:

  1. Jack Starr’s Burning Starr: Defiance, del disc del mateix nom editat el 2009. La ressenya d’El Rock-Òdrom.
  2. La BEPS: El Alquimista. Single de 7 polzades editat el 1983 per Acuario. En record del cantant Miguel Solsona mort aquesta setmana. Grup Català de la Setmana.
  3. Ambush: A silent killer, del seu disc de març de 2020 Infidel. Més d’Ambush al Programa #45
  4. Metallica: Whiplash del disc de 1983 Kill ‘em all.

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú