Programa #70. Dissabte 22/08/2020

22 ag., 2020 | Ràdio, Programes

el rock-òdrom

Helstar: Black Wings of Solitude. Els veterans texans treuran un single de set polzades el 2 d’Octubre amb aquesta cançó a la cara A i una versió dels Black Sabbath a la B. Ja han tret però el videoclip de la cançó i l’escoltem a El Rock-Òdrom d’avui juntament amb la resta de les millors novetats de la setmana.

El Rock-Òdrom d’avui, en directe des del estudis d’Ona de Sants-Montjuïc, et punxa el millor rock dur que pots trobar a l’FM i a internet!

En el nostre habitual repàs a les novetats més interessants dels darrers set dies, a més de la ja esmentada cançó dels Helstar, portem Heavy Tradicional del Canadà i punxem el segon senzill d’avançament del nou disc d’uns francesos que ja van sonar fa poques setmanes al programa. Una primera part dedicada a compartir amb tu el millor material que acaba de sortir del forn!.

Durant la segona meitat, comentem i punxem la nova ressenya que hem publicat aquesta setmana al web, sona el grup català de la setmana, una gent del Camp de Tarragona amb dos Lps a la seva discografia, celebrem un aniversari i acabem amb un classicàs!

No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram!

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Actualitat de la setmana:

  1. Hrom: Stargunner. Senzill d’avançament del seu nou disc Legends of Powerheart: Part II previst pel 25 de Setembre mitjançant Hoove Child Records.
  2. Helstar: Black wings of solitude. Cançó pertanyent a la cara A del nou senzill de 7″ previst pel 2 d’Octubre mitjançant Massacre Records.
  3. Helion Prime: The forbidden zone. Senzill d’avançament del disc Question everything, previst pel 5 d’Octubre mitjançant el segell Seibot Reigns.
  4. Nightmare: Lights on. Segon senzill d’avançament de Aeternam, l’onzè disc dels francesos previst pel 2 d’Octubre mitjançant AFM Records. El primer senzill al Programa #66.

Més música d’El Rock-Òdrom d’avui:

  1. Deep Purple: Throw my bones, del disc Whoosh! editat aquest 7 d’Agost mitjançant Ear Music. La ressenya d’El Rock-Òdrom.
  2. Liza: Guerra, del seu segon disc de 2011 Perdido en el tiempo. Grup català de la setmana.
  3. Saxon: Dogs of war, del disc del mateix nom aparegut l’Agost de 1995. 25è aniversari.
  4. Trust: Antisocial, del disc de 1980 Répression.

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú