SICKOTICKS: All That You Fear | Entrevista + Sorteig del CD + Novetats | Programa nº 152 Dissabte 14/5/2022

14 maig, 2022 | Ràdio, Programes, Entrevistes

sickoticks

Els Sickoticks han vingut a veure’ns!

Sickoticks van treure el seu primer àlbum el desembre del 2021 i a El Rock-Òdrom vam publicar-ne una ressenya com ja havíem fet uns anys enrere amb el seu EP de debut.

Arrel de la sortida de All That You Fear, vam concertar una entrevista a la ràdio que hauria d’haver tingut lloc a inicis d’enguany però entre el Covid dels collons i el canvi de local més obres d’adequació que hem hagut de fer a l’emissora, aquests thrashers no ens han pogut visitar fins avui.

Al capdavall, la casualitat ha volgut que Sickoticks hagin estat els primers entrevistats a El Rock-Òdrom en aquesta nova etapa de la ràdio i han estrenat els estudis amb la seva presència.

Durant l’entrevista, hem parlat dels canvis de formació soferts entre l’EP i l’àlbum, la propera presentació del disc a Badia del Vallès i el seu futur com a banda, encaminat més a treure senzills que no pas elapés.

A més, com és habitual amb els nostres convidats, sortegem el CD entre l’audiència! Per participar en el sorteig, heu de respondre correctament a la següent pregunta: Sense comptar els bonus tracks, quantes cançons conté l”àlbum de Sickoticks? Dues, Vuit o Vint-i-cinc?

Envieu les vostres respostes a aquesta complicadíssima pregunta a hola@elrockodrom.cat abans del divendres 20 de maig a les 20:00 i bona sort!

D’altra banda i com no podia ser d’altra manera, fem el repàs habitual a les millors novetats musicals de la setmana amb els nostres convidats mentre es fan una cerveseta.

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. SILVER FIST: Nunca dejes de creer. Cançó inclosa al nou àlbum de la banda, ¿No quedan héroes?, sortit aquest passat 9 de maig.
  2. ÑU: Estoy Vivo. Cançó que dóna nom al proper nou àlbum de la banda de José Carlos Molina.
  3. RAPTOR: Turn To Stone. Nou senzill de la banda valenciana.

Més música a El Rock-Òdrom d’avui:

Entrevista a Sickoticks per l’àlbum All that you fear + sorteig del CD.

Escoltem les cançons Pandemic i All That You Fear.

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú